S-au luptat din rasputeri pentru premiul de 50.000 de euro. Insa dupa ce au parasit concursul se confrunta cu probleme de sanatate. Efortul depus in cadrul show-ului si-a spus cuvantul.

Geanina Ilies si Remus Boroiu nu se simt deloc bine. Femeia s-a ales cu tenul iritat din cauza igienei precare si a avut probleme cu stomacul. De asemenea, pe barbat il dor grav picioarele.

„Am inceput recuperarea la ambele picioare, merg la un terapeut, am facut un RMN. Mai exact, la genunchiul stang, accidentat la duelul cu Florin Pastrama, am ligamentul colateral si cel incrucisat anterior in proportie de 50% afectate. Partea buna e ca nu trebuie operate, insa a fost la limita, ca sa zic asa. Iar la genunchiul drept m-am accidentat la ultima proba, cand s-a rupt barna cu mine si am cazut. Am incercat sa-mi feresc piciorul stang si atunci am cazut pe piciorul drept. Important e ca atunci, in timpul probei, eram atat de socat si plin de adrenalina de la lovituri, de la durere, incat parca eram ca intr-un vis. Nu ma mai puteam concentra asupra duelului”, a spus Remus Boroiu, conform click.ro.

Zilele trecute, nutritionistul a fost la terapeut si a facut acupunctura, asa ca l-am intrebat cum se simte. “Fac acupunctura si exercitii fizice specifice. O sa repet RMN –ul  peste cateva luni, dar momentan ma simt bine. Acupunctura duce sange in zona lezata si ajuta la o mai buna vascularizare, fapt care grabeste procesul de refacere”, a mai spus Remus.

coral