Andreea Berecleanu a plecat de la Antena 1 si multa lume se intreaba cu ce se ocupa acum fosta prezentatoarea a Observatorului. Vedeta a decis sa lucreze la mai multe proiecte pe care sotul ei le are in derulare.

Cu ce se ocupa Andreea Berecleanu, dupa ce a plecat de la Antena 1

Fosta prezentatoare a povestit chiar pe retelele de socializare nu ce se ocupa! Ea a postat un mesaj in care ii incurajeaza pe toti cei care au intrebari pentru sotul ei, medicul Stan Constantin, sa trimita mesaje pe o anumita adresa. Ea este cea care va prelua mesajele.

”Incepand de maine, aveti posibilitatea sa scrieti pe adresa office@esteticapremium.ro orice intrebare legata de medicina si chirurgie estetica. Eu, in calitate de jurnalist, voi intermedia legatura intre voi si dr Constantin Stan. Timpul ne va permite sa facem aceste filmulete educationale. Atat clinicile din Bucuresti, cat si Spitalul din Bacau au fost inchise incepand din aceasta dimineata, din respect pentru pacienti si pentru medici. Sa fim sanatosi! Urmariti conturile de SM @dr.stanconstantin dar si platforma @esteticapremium.ro ”, a scris Andreea Berecleanu pe Facebook.

Recent Andreea Berecleanu a vorbit despre plecarea ei de la Observator si a precizat ca este ,andra de tot ce a realizat in cei 17 ani in care a fost prezenta pe micul ecran.

„Daca privesc inainte, am alegeri si planuri mai interesante decat politica editoriala a unui grup dintr-o statie tv. Si cand voi iesi maine dimineata pe strada, stiu ca pot privi pe oricine in ochi. Mi-am croit atat de corect si curat drumul acesta profesional din ultimii 30 de ani, incat am incotro. Acest „incotro” este generic. Dar e cel mai important”, a precizat Andreea Berecleanu pentru Elle Romania.

coral