Razvan Botezatu se simte foarte bine de cand a renuntat la cariera sa in televiziune si s-a mutat in Germania. Fostul prezentator s-a acomodat acolo si se descurca foarte bine financiar, castiga de trei ori mai mult decat avea in Romania. Tanarul a marturisit cu ce se ocupa si cum reuseste sa se descurce intr-o tara straina.

”Sunt bine, in sfarsit, sunt bine, in Germania. Am invatat limba, o vorbesc deja bine, nu mai am probleme. Am plecat in Germania pentru ca, dupa ce am renuntat la a mai prezenta matinalul, nu aveam cum sa mai fac fata din punct de vedere financiar, cheltuielile fiind suficient de mari. Acum insa, de ceva vreme, chiar daca nu lucrez propriu-zis, adica nu merg la serviciu, la birou, castig mai bine ca inainte. De vreo trei ori mai bine (rade, n. red.). Adica fac bani din instagram si sunt pr la o aplicatie, la Red Carpet, si de acolo imi vin suficienti bani pentru a ma descurca de-a dreptul onorabil in Germania. Oricum, sunt si mama si sora mea acolo, nu imi faceam griji, dar ma descurc. Ma gandesc la televiziunea din Germania, este cu totul si cu totul altceva acolo”, a declarat pentru Wowbiz.ro, Razvan Botezatu.

Razvan Botezatu si-a luat inima-n dinti si a recunoscut ca este gay.  Odata cu asumarea publica a acestui lucru, Razvan Botezatu a decis sa si lupte pentru ca oamenii care au alte inclinatii sexuale fata de majoritate sa fie acceptati in societate, asa cum ar fi si normal.

Reactia mamei sale, dupa ce a aflat ca este gay

De asemenea, fostul prezentator TV a vorbit si despre momentul in care i-a spus adevarul mamei sale despre orientarea lui sexuala. „Mi-am facut curaj si i-am povestit mamei mele. M-a dus la psiholog. Acel psiholog mi-a salvat viata si mi-a schimbat total viata si gandirea. A fost Dumnezeul meu acea doamna psiholog. Cu timpul m-am acceptat asa cum sunt. Prietenii mei stiau, aveam curaj sa le spun insa am purtat mereu acea masca si nu am putut fi fericit pe deplin pana cand nu am recunoscut public. Sunt oricum acelasi om, acelasi caracter. Nu s-a schimbat nimic!”, a marturisit Razvan Botezatu.

coral