Elena Udrea traieste cele mai frumoase momente din viata sa, dupa ce a fost eliberata din penitenciar.

De cand a iesit din inchisoare, aceasta se ocupa de cresterea micutei sale, Eva Maria. Alaturi, ii sunt logodnicul Adrian Alexandrov, precum si mama ei.

Pana cand Elena Udrea va primi statutul permanent de refugiat, pentru care a depus cerere, aceasta isi petrece tot timpul cu micuta sa, care va implini peste cateva luni un an.

Vedtea a fost surprinsa in Costa Rica in timp ce se plimba alaturi de mama sa, iar grija celor doua era asupra micutei Eva.

Potrivit cancan.ro, Elena Udrea a tinut sa imortalizeze gesturile micutei, care zi de zi face lucruri noi, specifice varstei.

Desi s-a nascut pe data de 20 septembrie a anului trecut, micuta nu a fost inca botezata.

Elena Udrea este in culmea fericirii! Se pregateste de nunta si de botez!

Elena Udrea este libera de cateva luni, dar inca nu s-a intors in Romania. Politiciana se vindeca in continuare dupa clipele de cosmar prin care a trecut in penitenciarul "Vilma Curling Rivera" din Costa Rica, iar principala ei sursa de fericire, energie si putere este micuta Eva, fiica ei.

Acum, controversata blonda asteapta sa vada daca va primi sau nu azil politic in tara din America Centrala, in timp ce iubitul fostului ministru face naveta Costa Rica- Romania pentru ca are o afacere pe plaiurile mioritice de care trebuie sa se ocupe.

„Am venit la acest eveniment monden pentru ca am multi prieteni aici si ma simt foarte bine. Eu sunt nevoit sa vin des in Romania pentru ca am afaceri imobiliare si trebuie sa ma implic, sa fiu aici si sa coordonez totul. O afacere, daca o tratezi cu superficialitate, se duce de rapa. Abia astept insa sa plec in Costa Rica, la familia mea. Elena este bine, isi petrece tot timpul cu cea mica, se bucura de ea. Toata ziua are grija de copil. Situatia este mai relaxata, iar Eva ne da o multime de motive sa zambim in fiecare zi. A fost greu pentru Elena, a trecut prin multe, dar este puternica si isi revine. Acum a mai facut un fel de cerere pentru azil politic, sa aiba statut permanent de refugiat, si asteapta decizia", a declarat Adrian Alexandrov, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro in urma cu o saptamana.

Tot in premiera omul de afaceri a vorbit despre botezul micutei Eva, dar si despre nunta care se apropie cu pasi repezi.

"Ne dorim foarte mult sa facem botezul Evei in Romania. Daca nu gasim solutii il organizam in alta parte, dar atat eu cat si Elena speram ca fetita noastra va fi crestinata aici. Am fi foarte fericiti daca s-ar intampla asta. Ne-am gandit si la casatorie, urmeaza sa ne oficializam relatia in viitorul apropiat. Sa vedem ce se va intampla cu venirea Elenei in tara si dupa ma voi gandi la inel si la toate celelalte evenimente importante. Totul la momentul potrivit!", a declarat Adrian Alexandrov pentru WOWbiz.ro. coral