Despre Silvia Chifiriuc, actuala soție a lui Petre Roman, se cunosc puține detalii. Aceasta este solistă de muzică ușoară și a devenit celebră în 2007, ca urmare a legăturii cu fostul premier. Totuși, înainte să se mărite cu Petre Roman, pe când avea doar 20 de ani, Silvia Chifiriuc s-a iubit cu un alt bărbat, aflat la vârsta a treia. Pentru brunetă nu a mai contat deloc diferența dintre ei.

Cine este bărbatul cu care s-a iubit Silvia Chifiriuc înainte de Petre Roman. Fostul partener al solistei era cu 47 de ani mai în vârstă

Silvia Chifiriuc și Petre Roman formează astăzi un cuplu sudat, bucurându-se de mai bine de 12 ani de o relație armonioasă. Cântăreața a avut însă alte legături amoroase înainte de mariajul cu fostul prim-ministru. Astfel, pe când avea doar 20 de ani, Silvia Chifiriuc s-a iubit cu un bărbat mult mai în vârstă decât ea. Bruneta l-a părăsit pe fostul iubit pentru relația cu un domn la 80 de ani.

Silvia Chifiriuc s-a iubit cu un italian bogat, dar mult mai bătrân decât ea, înainte să ajungă să îl cunoască pe Petre Roman. Cântăreața ar fi renunțat la relația pe care o avea cu un redactor muzical pentru a se cupla cu Giuseppe Madia, un italian cu 47 de ani mai în vârstă decât ea. Presa de la acea vreme oferea mai multe detalii despre modul în care arăta viața actualei soții a lui Petre Roman.

„Povestea de dragoste dintre ‘speranța muzicii ușoare de la malul marii’, Silvia Chifiriuc, si medicul italian Giuseppe Madia a debutat la sfârșitul anului 1995, la Constanta. Ea avea 23 de ani, el 70. Pensionar bogat, cu casa arătoasă în însorita Italie, lui Giuseppe nu i-a fost prea greu să i-o sufle pe tânăra lui Gabriel Raica, un redactor muzical de vreo 38-39 de ani, de la postul Radio Vacanta, cu care Silvia conviețuia de cinci ani!

Își face un SRL în apartamentul părinților din Constanța – ‘Silvia Chifiriuc Fan Club SRL’- și visează la o carieră muzicală în Italia. N-a cântat pe acolo, dar dădea fuga în țară ori de câte ori prietenii din Teatrul ‘Fantasio’ sau maestrul Jean Constantin, protectorul ei, o solicitau pentru concerte si festivaluri”, scria ziarul Averea.

Cuplul s-a despărțit după 12 ani de relație

Bărbatul pe care Silvia Chifiriuc a ales să îl iubească timp de 12 ani era un italian cu posibilități. Giuseppe Madia era medic, însă făcea parte și din Ordinul Cavalerilor de Malta, unul dintre cele mai vechi ordine nobile catolice existente. În cadrul acestuia, membrii slujeau credința și își sprijineau aproapele.

Deși a ajuns la venerabila vârstă de 90 de ani, Madia este încă prezent în cadrul Ordinului, având titlul de „Grande Ospitaliere”. Cunoștințele medicale care îl recomandă au făcut ca, la un moment dat, acesta să fie numit ministrul Sănătății în cadrul Ordinului.

„Așa s-au scurs aproape 12 ani, iar italianul suflase de multișor în lumânările tortului de 80 de ani. Silvia, ajunsă la 35 de ani, a hotărât că e momentul să pună capăt relației”, mai dezvăluia publicația.

Cum s-au cunoscut Silvia Chifiriuc și Petre Roman

După despărțirea de iubitul italian, Silvia Chifiriuc s-a îndrăgostit de Petre Roman. Vedeta povestea că s-au cunoscut în avion, iar ea a fost cucerită de șarmul și felul său de a fi. Fostul premier a invitat-o pe cântăreață să ia loc lângă el, astfel că cei doi s-au bucurat de timpul avut în cadrul călătoriei pentru a se cunoaște mai bine.

„Este o potrivire frumoasă între noi. O relație se bazează pe iubire puternică, respect și înțelegere. Când ne-am cunoscut, doar ne-am salutat. M-a impresionat amabilitatea lui și educația pe care a primit-o, este un gentleman. Am avut o discuție scurtă dar mi-a transmis multă căldură.”, a spus soția lui Petre Roman, pentru Antena Stars.

În prezent, familia Silviei Chifiriuc și a lui Petre Roman este una discretă, care se bucură de prezența în viața de cuplu a micuțului Petrus, fiul celor doi, în vârstă de 12 ani. coral