Un barbat din Constanta a trecut printr-un adevarat cosmar dupa ce a vazut ca cineva i-a furat masina. Imediat a sunat la 112 sa anunte ceea ce s-a intamplat, insa a avut parte de mare surpriza.

Autoturismul a fost gasit la scurt timp de catre un agent sef adjunct de politie, Marin Ciprian, care a inceput cautarile cu masina personala, deoarece nu intrase in tura. Politistul l-a blocat in trafic pe hot, l-a imobilizat si si-a anuntat colegii din Politie Vama Veche- 2 mai. Gestul a fost apreciat atat de proprietarul masinii, de colegi, dar si de zeci de internauti de pe retelele de socializare.

 “Culmea ghinionului. De asta a avut parte un individ care s-a hotarat ieri sa fure un autoturism in localitatea 2 mai. Mai exact, un cetatean a apelat in dimineata zilei de 16.06.2019 Serviciul National Apeluri de Urgenta 112, anuntand ca i-a fost furat autoturismul. Colegul meu, agent sef adjunct de politie Marin Ciprian, din cadrul Politiei Mun. Mangalia, tocmai se pregatea sa plece spre serviciu si a asistat fara sa vrea la apelul omului. Desi nu isi incepuse serviciul, colegul meu a inceput sa caute cu masina personala autoturismul furat si, la scurt timp, a dat in trafic de individul care se plimba nestingherit cu masina furata. Politistul l-a blocat in trafic, l-a imobilizat si si-a anuntat colegii din cadrul Biroului de Politie Vama Veche-2 Mai. Hotul s-a dovedit si consumator de alcool la volan. Acesta este pentru mine azi #politistul zilei. Bravo, Ciprian!“, mesajul postat pe pagina de Facebook “Politistii au umor”.

coral