La cei 65 de ani ai săi, Monica Tatoiu se poate considera o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Afacerista se află la al treilea mariaj, dar acesta a trecut testul timpului.

Sunt 34 de ani de când Monica Tatoiu și Victor și-au unit destinele și mulți se întreabă care este secretul. Monica Tatoiu a dezvăluit cum a reușit să-și întrețină căsnicia.

Monica Tatoiu a spus care este secretul unei căsnicii solide. Afacerista și soțul ei, Victor, sunt căsătoriți de mai bine

de trei decenii și se iubesc la fel ca în prima zi. Aceasta se află la al treilea mariaj, iar experiențele din trecut au ajutat-o să gestioneze mai bine tensiunile din cuplu, au învățat-o ce înseamnă loialitatea, familia și i-au deschis drumul spre fericire alături de o persoană potrivită.

Monica Tatoiu a acordat un interviu pentru cei de la ciao.ro și a dezvăluit cum a menținut aprinsă fla.căra iubirii atât

de mult timp, dar și cum a reușit să depășească toate obstacolele care apar în viața unui cuplu. Chiar dacă cei doi se mai contrazic și se tachinează, afacerista recunoaște că se completează perfect.

„Este a treia căsnicie. Durează de 34 de ani. După ce am învățat ce înseamnă. Căsnicia este un contract. Cu drepturi și obligații asumate de ambele părți.

Condiția necesară, nu suficientă, este compatibilitatea se.x.uală și cea de valori asumate în urma educației și apartenenței la grup cu valori de viață asumate. Ca să fie și suficientă condiția, este nevoie de rugăciunile părinților „temelia caselor copiilor”, a spus Monica Tatoiu, citată de sursa de mai sus.

Înainte de a-l cunoaște pe Victor, Monica Tatoiu a mai fost căsătorită de două ori. Femeia de afaceri nu s-a ferit niciodată să vorbească deschis despre cele două eșecuri din viața ei. Aceasta a recunoscut că au existat femei care au încercat să-i fure soțul, dar acest lucru s-a întâmplat în primele două mariaje.

„În celelalte două căsnicii, da. Au fost alte femei. Le mulțumesc pentru că așa am ajuns la a treia căsnicie. Nu mi-a căzut bine atunci, dar privind în urmă știu că aș fi fost nefericită lângă acei bărbați. Nu tot ceea ce ne dorim la un moment este bine pentru noi.

Dumnezeu știe mai bine încotro să ne îndrepte. Soțul meu ales de Doamne Doamne nu înșală, dar asta nu înseamnă că nu are alte defecte care compensează deficitul.”, a declarat Monica Tatoiu. coral