Simona Sensual s-a asigurat ca totul este pregatit pentru o escapada la Poiana Brasov, schiuri, costumul de schi si altele, si a ”taiat-o” repejor in celebra statiune montana. Nu a rezistat tentatiei de a impartasi primele impresii de acolo cu fanii ei de pe pagina de socializare.

Doar ca primele fotografii ale vedetei i-au uimit pe simpatizantii ei, dar si pe turistii aflati chiar langa ea. Simona apare pe partia plina cu zapada imbracata excesiv de subtirel, dar pe chipul ei nu se observa vreo grimasa. Mai mult, vedeta reuseste o miscare precum vedetele de la Hollywood, iar imaginea surprinsa de camera telefonului chiar este…senzuala!

A renuntat la showbiz

Intr-o perioada, Simona Sensual era nelipsita de la televizor, fiind implicata si in tot felul de scandaluri. Totusi, Simona Sensual a decis ca viata ei trebuie sa ia o noua turnura. Fosta blonda a renuntat si la showbiz si s-a retras pentru o vreme din atentia publicului.

Intre timp, Simona – Suhoi Cristina Simona pe numele din buletin – si-a vazut linistita de afaceri. Mai mult, a renuntat la culoarea blonda care a consacrat-o si a optat pentru o culoare mai inchisa, semn clar ca de acum inainte doreste cu totul altceva, inclusiv din punct de vedere fizic.

Simona Sensual s-a casatorit in secret cu alesul inimii sale

Simona Suhoi a devenit sotia barbatului pe care a ales sa nu-l prezinte lumii intregi si cu care traieste o frumoasa de dragoste de multa vreme. Cei doi s-au casatorit in secret, la ceremonie participand doar cateva rude si prietenii apropiati. Mai mult, ca sa nu se afle ca s-a maritat, vedeta a decis sa nu poarte verigheta, potrivit spynews.ro. Insa… o fotografie in care ea poarta pe degetul inelar “acea bijuterie” a aparut in presa. Deocamdata, proaspata mireasa nu doreste sa faca declaratii despre ziua cea mare.

La inceputul acestei luni, Simona Sensual a mers intr-o vacanta de vis in Israel, iar printre locurile pe care le-a vizitat se numara si Biserica Sfantului Mormant. Desigur, frumoasa bruneta s-a relaxat si pe plajele insorite din Tel Aviv.

coral