Virgil Ianțu și Roxana formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul românesc. Cu toate că sunt de 20 de ani împreună, Virgil Ianțu și iubita sa, Roxana, nu au ajuns în fața altarului.

Prezentatorul TV a cerut-o în căsătorie într-un mod inedit, însă nunta a întârziat să apară, deși cei doi sunt împreună de 20 de ani. Cu toate acestea, cei doi nu au ajuns în fața altarului. Virgil Ianțu a vorbit despre cererea în căsătorie pe care i-a făcut-o frumoasei sale iubite și a explicat motivul pentru care nunta a întârziat să apară.

Se pare că momentul cererii în căsătorie a fost unul extrem de emoționant, iar prezentatorul TV a oferit toate detaliile cu privire la evenimentul fericit.

Cum a cerut-o de soție Virgil Ianțu pe iubita lui, Roxana

Cum a cerut-o de soție Virgil Ianțu pe iubita lui, Roxana. Virgil Ianțu a cerut-o în căsătorie pe Roxana Alexandru în urmă cu 16 ani, atunci când a venit pe lume fiica lor, Iasmina. Bărbatul i-a pregătit un săculeț în care era un inel, alături de un bilețel de cerere în căsătorie. Deși ea a acceptat, nunta a întârziat să apară.

„Ne iubim de 20 de ani, ne cunoaștem de 22. Am cerut-o demult, am cerut-o frumos. Am cerut-o într-un mod foarte inediat. În ziua în care s-a născut Iasmina (n.r fiica lor) i-am pregătit un săculeț la mânută în care era un inel și un bilețel în care Iasmina îi scria că tati e timid și vrea să fi soția lui și că fac eu lucrul ăsta pentru el. Și eram de față și a zis da”, a zis el pe YouTube.

De ce nu s-au căsătorit până acum

Deși sunt împreună de 20 de ani, vedeta de televiziune și iubita sa nu au ajuns în fața altarului. Prezentatorul TV susține că nu a avut timp pentru a pregăti evenimentul.

„N-am apucat, ea muncește, eu muncesc…”, a declarat el.

Ba mai mult, mai în glumă, mai în serios, acesta a hotărât să se căsătorească cu iubita sa atunci când fiica lor va fi mireasă.

coral