Mama adoptiva a Sorinei, fetita care a emotionat o lume intreaga, pare ca si-a gasit in sfarsit linistea. Femeia a fost surprinsa la o cafea din Bucuresti.

Dupa desfasurerea de forte la care a asistat o tara intreaga pentru recuperarea Sorinei, pare ca Ramona Sacarin este in sfarsit linistita. Mama adoptiva a fetitei a fost fotografiata la o cafenea din Bucuresti singura, in timp ce servea masa.

Ramona Sacarin a venit la Bucuresti, probabil sa rezolve lucrurile legate de Sorina, iar din aceste imagini observam ca mama fetitei este destul de linistita. Semn ca problemele au trecut, iar situatia cu fetita pe care si-a dorit-o atat de mult este sub control.

Ce a declarat Ramona Sacarin despre imaginile tuburatoare cu Sorina

„Ce s-a intamplat vineri era nenecesar, dar nu se putea altfel. E rezultatul unei luni intregi in care noi, ca parinti, am incercat sa ne recuperam copilul. Nu cred ca exista usi la care sa nu fi batut pentru a incerca sa recuperam un copil retinut ilegal. Era singura modalitate sa se stopeze acest abuz emotional la care era supus, spunandu-i-se ca parintii lui o sa-i faca nu stiu ce rau.     Aceste imagini au venit dupa nenumarate incercari ale autoritatilor de a o lua. I s-a spus zilnic ca noi suntem americanii care au venit sa o rapeasca pentru organe. Bineinteles ca nu avea cum sa doreasca sa plece din curtea aia. Mi-a povestit Sorina ca o invatau cum sa se comporte de fiecare data in prezenta noastra. Au adus pana si un executor judecatoresc care o invata despre cum sa refuze sa plece din casa“, a declarat mama adoptiva.

coral