Florin Pastrama, musculosul care are ca obiectiv sa le cucereasca pe concurentele din noul sezon "Ferma 2019", este un tip de bani gata, care participa doar din amuzament la concurs. Iar daca numele lui vi se pare cunoscut, ei bine, avem si raspunsul! Barbatul are legaturi puternice de rudenie cu Raluca Pastrama.

Florin este var primar cu sotia lui Pepe si director al unei agentii imobiliare, la fel ca Bombo, fratele Ralucai. In viata privata, pana sa intre in casa si sa le faca ochi dulci fetelor, el era logodit cu Raluca Podea, cu care de altfel voia sa se si casatoreasca. Din pacate, recent, blondina a anuntat ca i-a dat papucii si nu mai vrea sa auda de vreun mariaj vreodata, mai ales dupa ce Pastrama a stat mult prea apropiat de Otilia Bilionera!

Florin Pastrama a fost tradat de iubita! Cine era femeia care i-a tradus cu alt barbat

Daca el este cel care pare sa fi inselat increderea partenerei de viata, ei bine, in trecut si Florin Pastrama a fost tradat de iubita. Si… povestea suna cam asa! In urma cu cativa ani, barbatul a fost protagonistul unui scandal cu largi ecouri in lumea interlopa. Iubita lui din perioada respectiva, modelul Carmen Vlad, cunoscuta drept “femeia cu cei mai mari sani naturali din Romania”, a nascut un baietel, iar Pastrama, convins ca el este tatal, a dat o mare petrecere. Din nefericire pentru Florin, bucuria nu l-a tinut mult, caci, la scurt timp, a aflat ca femeia l-ar fi inselat cu unul dintre ginerii lui Nutu Camataru!!! Furios, a cerut un test de paternitate care a confirmat ca nu el este tatal, moment in care s-a despartit de manechina fara a se mai uita inapoi.

coral