Daniela Crudu este o vedetă cunoscută în showbiz-ul românesc, datorită jobului său de asistentă TV.

S-a consacrat în rolul de ”vecină” la matinalul Neatza cu Răzvan și Dani, de la Antena 1, apoi a schimbat ”fusul orar” și a devenit mai nocturnă la ”Un Show Păcătos”, cu Dan Capatos.

A pozat în playboy, a bifat mai multe contracte de publicitate cu diferite branduri și a fost nelipsită din viața de noapte a celor mai importante cluburi din România. A fost în centrul atenției și pentru relația agitată de iubire pe care a avut-o cu fotbalistul Mihai Costea.

Cum arată CV-ul Danielei Crudu

Daniela Crudu s-a născut pe 14 iunie 1989, în București, și a părut că și-a dat seama exact ce trebuie să facă pentru a ajunge în lumina reflectoarelor. Cruduța, așa cum e alintată de toată lumea, a cochetat cu lumea modelingului, dar a ajuns să câștige primii bani din meseria de animatoare în cluburile de noapte din Capitală.

Din 2008, ”Neatza cu Răzvan și Dani” a  fost matinalul care a intrat în grila postului Antena 1, iar odată cu această mutare își făcea apariția pe micile ecrane și Daniela Crudu. În rolul de ”vecină”, Cruduța a câștigat rapid simpatia telespectatorilor și a fost o prezență constantă în emisiune.

În 2009, Daniela Crudu a fost modelul ales de Playboy pentru luna martie. Pictorialul ei incendiar a fost printre cele mai vândute numere de revista destinată adulților în România. Apariția sexy i-a adus Cruduței mai multe contracte de publicitate, unele chiar cu branduri importante. 2009 a fost anul în care revista TV Mania i-a oferit premiul de ”Cea mai sexy vedetă TV”.

A fost asistentă la matinalul Antenei 1 până în prima lună din 2011, atunci când aventura sa la Neatza se încheia abrupt. Acuzată de Leo de la Strehaia că a primit 10.000 de euro pentru favoruri sexuale, Daniela Crudu era concediată de Antena 1.

N-a stat însă prea mult pe bară, pentru că a semnat un alt contract cu Antena 1, de această dată pentru emisiunea ”Un Show Păcătos”. A împărțit postul de asistentă cu Mădălina Pamfile, Bianca Drăgușanu sau Loredana Chivu până în 2013, atunci când a ales, la insistențele lui Mihai Costea, iubitul fotbalist de la acea vreme, să iasă din viața publică.

Imediat după ce relația cu fotbalistul care evolua la Steaua la acea vreme s-a terminat, Daniela Crudu și-a reluat activitățile obișnuite. În 2015, Daniela a fost ”Burlăcița” de la Antena 1 și a început o relație cu câștigătorul acelui sezon, Valentin, numai că povestea de iubire s-a stins destul de rapid, după doar două luni.

Cariera sa în televiziune a fost legată strâns de postul Antena 1. Angajată zilnic la ”Neatza” sau la ”Un Show Păcătos”, Daniela Crudu a mai prins contracte și pentru emisiuni de sezon precum ”Vaporul Iubirii”, ”Poftiți pe la Noi”, ”Asia Express” sau ”Splash! Vedete la apă”.

În 2015, Daniela Crudu a fost implicată într-un dosar de prostituție și proxenetism. Cruduța a mers la Poliție pentru a da declarații despre presupusele relații amoroase care s-ar fi consumat contra cost. Unul dintre clienții Danielei Crudu a fost miliardarul Ioan Neculaie, fostul patron al lui FC Brașov, potrivit ziareonline.ro.

  coral