Cum arată acum băieții Adrianei Bahmuțeanu. Eduard și Maximus locuiesc cu tatăl lor, Silviu Prigoană iar mama lor îi vizitează frecvent. Se pare că, în cele din urmă, Adriana și Silviu au lăsat certurile deoparte, de dragul copiilor.

Au apus vremurile când Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană erau la cuţite. Acum au o relaţie normală pentru cei doi copii pe care îi au împreună. Micuţii locuiesc cu tatăl lor de aproximativ doi ani de zile. Și se vede cu ochiul liber cât de mult au crescut!

Au stabilit în instanță cu cine să stea copiii

În urma unui proces, Adriana Bahmuţeanu şi Siviu Prigoană au căzut de comun acord. Băieţii lor, Eduard şi Maximus, sunt crescuţi de tată, iar mama are un program de vizitare. Afaceristul a declarat totul la Pro TV acum puţin timp:

„A fost o decizie luată împreună cu avocaţii mei (n.r. – de a sta departe de viaţa publică). A trebuit să stau deoparte. Copiii sunt la mine de doi ani de zile şi prin hotărâre judecătorească definitivă. Suntem o gaşcă foarte mişto. A reuşit pandemia să mă ţină închis în casă cu copiii de trei luni. A fost foarte tare. Am avut timp să stăm mult împreună, să ne cunoaştem calităţile şi defectele, să facem proiecte împreună”.

Cum arată acum băieții Adrianei Bahmuțeanu

Silviu Prigoană a adăugat că în ultima perioadă a stat mai mult cu familia sa. Cei doi copii pe care îi are cu Adriana Bahmuțeanu, Eduard şi Maximus, au făcut şi fac în continuare şcoală online.

„Am avut o grămadă de timp să stau copiii. Ei fac şcoală online acum. Absolut minunat. Mie mi se pare mai bună şcoala online decât şcoala în clasă. Asta e părerea mea personală. Pentru că am posibilitatea şi să observ cum predau profesorii. Copiii mei mai fac şi suplimentar. Tu auzi ca părinte şi vezi talentul profesorului, cum explică. Şi dacă înţelegi şi tu ca părinte înseamnă că a priceput şi copilul. Dacă nu înţelegi tu nimic, n-are cum să priceapă copilul. De aia spun că pe mine mă încântă chestia asta cu şcoala online”, a spus Prigoană.

Adriana Bahmuţeanu este şi ea fericită şi liniştită acum. Trăieşte o nouă poveste de iubire, dar are şi o relaţie apropiată cu copiii săi. Recent i-a fotografiat pe Eduard şi Maximus. Se pare că petrece timp cu ei de fiecare dată când are ocazia. Se vede în imagini cât au crescut și cât sunt de mari.

Candidează la primărie

Adriana Bahmuțeanu candidează la Primăria sectorului 1 al Capitalei şi este decisă să obţină fotoliul de primar. Chiar dacă candidatura ei a lăsat masca pe toată lumea, Adriana crede în şansele ei de a deveni primar. Aceasta şi-a motivat decizia ei de a intra în politica spunând că s-a săturat să vadă de pe margine ce se întâmplă în Bucureşti. Ea nu este cunoscută ca om politic, dar asta nu o împiedica să-şi umeze planul.

În altă ordine de idei, la cum arată băieții Adrianei Bahmuțeanu, putem spune că timpul a trecut frumos peste ei. coral