Multă lume se întreabă cum arată acum gemenele Indiggo. Cele două surori au intrat în industria muzicală în 1996 și au devenit rapid cunoscute. Însă în 2004 ele au părăsit țara și s-au stabilit în America, căutând faima la nivel internațional. De curând însă, Mihaela și Gabriela Modorcea au început să se implice și în politică.

Gemenele Indiggo par să se descurce destul de bine peste Ocean. Cele două încă încearcă din răsputeri să ajungă staruri internaționale, astfel că participă la fel și fel de evenimente. De curând, gemenele au început să se implice și în politică, încercând să mai reducă din situația tensionată a alegerilor.

Cum arată acum gemenele Indiggo

Mihaela și Gabriela Modorcea au în prezent 34 de ani și locuiesc în America, acolo unde au plecat pentru a deveni staruri internaționale. Cele două au intrat în industria muzicală în anul 1996, pe vremea când au apărut în seara de Crăciun la TVR. Nu a durat mult, iar în perioada anilor 2000-2003 au devenit deja cunoscute în România.

În anul 2004, Mihaela și Gabriela Modorcea au decis să părăsească țara. Într-un timp, gemenele Indiggo și-au încercat talentul chiar la dansul din buric, însă au renunțat rapid. Cele două duc acum o viață bună și au decis să intervină și în politică. Gemenele Indiggo au lansat recent un mesaj cu privire la perioada alegerilor din America, în care îi îndeamnă pe politicieni să își dea jos „măștile”.

Sperăm că politicienii vor lua o pauză de la masca-radă și își vor da jos măștile. Este tragi-comic să primim scrisori de la ambele partide care își pasează vina și vor doar să se zdrobească în alegeri”, transmit gemele Indiggo.

coral