Dacă în serial personajul Geanina este foarte expansiv și nu duce lipsă de admiratori, Anca Dumitra, actrița care îi dă viață, este mult mai discretă în ceea ce privește viața ei. Preferă să își țină relațiile departe de ochii curioșilor și evită cu grație întrebările despre partenerul ei, însă acum a apărut pentru prima dată în public alături de el.

Cum arată partenerul Geaninei din Las Fierbinți

Anca Dumitra, actrița care joacă rolul Geaninei în serialul Las Fierbinți, a apărut pentru prima dată la un eveniment alături de iubitul ei. Vedeta în vârstă de 34 de ani a participat la Gala Premiilor Gopo și nu a venit singură, ci însoțită de un domn misterios. Iubitul Ancăi Dumitra nu este actor și nu este de naționalitate română.

Vedeta a refuzat să dea prea multe detalii despre relația cu el și a schimbat subiectul atunci când jurnaliștii prezenți la eveniment au întrebat-o despre el. A menționat doar că nu se feresc de aparițiile publice, dar că ea nu prea participă în general la evenimente și de aceea nu sunt văzuți prea des împreună. Identitatea iubitului Ancăi Dumitra rămâne un mister, pentru că actrița nu a vrut să îi facă public numele.

Anca Dumitra, despre bărbatul ideal

Actrița s-a concentrat mai mult asupra carierei până în prezent, iar filmările pentru Las Fierbinți i-au ocupat mare parte din timp. A recunoscut însă, la un mment dat, că își dorește să întemeieze o familie alături de omul potrivit, atunci când va fi cazul. În urmă cu câțiva ani, Anca Dumitra spunea chiar că își dorește să aibă mulți copii, însă lucrurile s-au mai schimbat pe parcurs.

Mă încântă ideea unei familii numeroase și pentru că eu provin dintr-o familie mare. Dar pentru că anii au trecut, nu știu dacă o să fie chiar cinci (n.r. copii), trecerea timpului nu iartă pe nimeni.”, a spus actrița, într-un interviu pentru o revistă, în urmă cu ceva timp.

Invitată recent la podcastul lui Mihai Bobonete, colegul ei din Las Fierbinți, „Geaninuța” a dezvăluit cum ar trebui să fie bărbatul perfect, în viziunea ei, potrivit impact.ro

Să nu fie ahtiat pe rețelele de socializare, să-și facă selfie-uri, care mi se par cam specifice sexului frumos. Și să nu fie genul care să se radă pe picioare, trebuie să mai existe masculinitatea. (…) Oamenii cred că sunt o carieristă și jumătate. Mi-aș dori să pot să fiu o mămică mișto, cu doi copii.”, a spus Anca Dumitra.

coral