Internauții au vrut mereu să vadă cum arată gemenele Danei Budeanu. Celebra creatoare de modă nu obișnuiește să își expună viață privată, fiind o persoană mai discretă. Ajunsa la o vârstă respectabilă, vedeta a învățat cum să țină departe de ochii curioșilor anumite aspecte.

După ce a ajuns celebră datorita sincerității sale și a modului tăios în care spune lucrurilor pe nume, Dana Budeanu a fost implicata de-a lungul timpului în mai multe scandaluri.

Cum arată gemenele Danei Budeanu

Vedeta a postat o imagine pe Instagram în care urmăritorii săi au putut să vadă cum arată fetițele sale. Dana Budeanu a fost căsătorită cu omul de afaceri Radu Budeanu. Cei doi s-au căsătorit pe când designer-ul avea doar 22 de ani, iar soțul ei 21.

Cu toate că mariajul lor nu a durat, aceștia au două fete pe Dana şi pe Maria Budeanu. Vedeta a rămas în relații bune cu fostul soț, iar faptul că s-a ajuns la divorț a fost un lucru salvator pentru ea și pentru copii, potrivit celor spuse chiar de ea.

Dana Budeanu spunea că a încercat mereu să păstreze o relaţie bună cu fostul soţ de dragul celor două fetiţe care au nevoie în preajma lor şi de o prezenţă masculină.

În imaginea postată pe Instagram, creatoarea de modă le-a surprins pe cele două fetițe într-un muzeu și chiar dacă nu li se văd fețele, micuțele apar îmbrăcate la fel, cu rucsace în spate și părul cârlionțat, uitându-se la opera “Cina cea de Taină” a lui Leonardo da Vinci.

Ce dramă a trăit Dana Budeanu pe timpul comunismului

Celebra creatoare de modă a postat, în luna mai a acestui an, un text extrem de emoționant pentru persoanele care rezonează cu ea în sentimente, în care a vorbit despre familia ei. Designerul a evidențiat faptul că familia sa a fost extrem de discriminată în vremea comunismului.

„Provin dintr-o familie ai cărei părinți au fost discriminați EXTREM, pentru că aveau «dosar prost»… am crescut superb, în iubire infinită și necondiționată, cu o mamă și un tată plini de povești de viață fantastice și tăceri la fel… m-au crescut niște părinți care au tăcut cândva, ca astăzi eu să pot vorbi cât vreau… m-au crescut niște oameni superbi, unici prin cât amar au dus în spate și-n suflet, fără să ne arate nouă, copiilor, nimic… și așa am făcut și eu cu fetițele mele, cărora nu m-am plâns o dată şi cărora le am spus că totul este numai fericire şi iubire şi univers infinit… că aşa mi-au spus mie bunu şi buni, care-s pentru mine şi pentru ele nişte SFINŢI…

Am crescut cu poveşti superbe despre evrei, despre români, despre unguri, despre ţigani, despre ţărani, despre comunişti, despre liberali, despre securişti, despre miliţieni, despre bătrâni în egală măsură şi mereu intercalate şi cumva continuându-se una pe alta… am crescut într-un echilibru despre viaţa, despre lume, despre oameni… am crescut atât de frumos, încât nimeni nu-mi poate fura sufletul vreodată…”, a scris Dana Budeanu pe contul ei de Facebook.

Cu toate că nu obișnuiește să facă asta, Dana Budeanu a postat o fotografie în care prietenii ei virtuali au putut să vadă cum arată gemenele sale. coral