Maria Georgiana (23 de ani) are venituri impresionante din crearea de conținut explicit pe platforma ”Onlyfans”. Ea se declară fascinată de mai multe vedete autohtone, iar în top este Liviu Vârciu.

Maria Georgiana, sau ”Alostbabby”, cum este cunoscută publicului din mediul online, are încasări record de peste 1.000 de dolari pe zi, după cum susține chiar ea. 

Maria este cunoscută și pe TikTok, unde are o comunitate de 1,1 milioane de urmăritori.

Chiar dacă este dorită de bărbați, care plătesc până la 70$ pe an ca să o vadă în cele mai provocatoare ipostaze, miniona nu se sfiește să își declare admirația pentru masculii din România. Pe unii dintre ei urmărindu-i chiar din perioada copilăriei.

Cine este Maria Georgiana

Maria Georgiana a mai povestit pentru CANCAN.ro și despre începuturile expunerii pe platformele pentru adulți. Interesul urmăritorilor de pe TikTok pare să fi fost secretul succesului pentru minionă.

Prima zi în care și-a dezvăluit public activitatea pe “Onlyfans” a fost și una extrem de productivă pentru Maria. Care ar fi încasat nici mai mult, nici mai puțin de 4.000 de dolari dintr-un foc.

”În medie fac 100 de abonați pe zi, chiar dacă sunt și unii care se reabonează, nu stau să număr exact. Boom-ul meu a fost după ce am apărut prima dată în presă, am făcut în ziua aia 4.000 de dolari, cam așa!”.

Ea susține că a produs deja un milion de dolari până acum și a refuzat ofertele studiourilor de filme pentru adulți: ”Am primit oferte, dar nu mă interesează, iar actorii de acolo nu câștigă la fel de bine ca mine, m-am documentat!”.

coral