O tânără a devenit vedetă pe TikTok după ce le-a arătat urmăritorilor o „zi din viața unei fiice profesioniste care sta acasă”. Activitățile implică cheltuirea a mai mult de 50.000 de dolari (din banii părinților) pe lucruri precum haine de designer, cursuri de Pilates și Botox.

Roma Abdesselam, în vârstă de 26 de ani, din New York, își etalează adesea viața luxoasă pe TikTok, unde a strâns sute de mii de urmăritori, care sunt uimiți de felul în care își cheltuie banii. Roma – care nu a mai lucrat de mai bine de doi ani – cheltuiește mii de dolari pe zi pe bunuri de lux de la mărci precum Gucci, Dior, Chanel și Prada, toate pe care le plătește cu cardurile de credit ale mamei și ale tatălui ei, scrie Antena 3. 

„În fiecare zi mă trezesc dimineața, iau micul dejun, merg la un curs de antrenament de [600 de dolari] și merg la cumpărături cu prietenele mele la Bergdorf, iar asta este viața mea,eu fiind șomeră”.

Fata care nu a dezvăluit cu ce se ocupă părinții ei, a declarat că plănuia să-și lanseze propria linie de îngrijire a pielii înainte de apariția pandemiei, dar a pus-o în așteptare pe fondul COVID-19. Cu toate acestea, acum realizează un venit prin partajarea postărilor și reclamelor sponsorizate în conturile ei de socializare și vrea să se concentreze pe creșterea prezenței sale online. Într-un videoclip viral, Roma a arătat cum este cu adevărat o „zi din viața unei fiice profesioniste care sta acasă”, notează sursa citată.

Ziua a început cu o vizită la salonul de înfrumusețare, care a costat-o ​​600 de dolari. Ea a mers apoi la un bar înainte de a merge la cumpărături pentru că, nu-i așa, „cel mai bun mod de a face cumpărături este, evident, după ce ai băut”. Roma a cheltuit 1.353 de dolari pe diverse parfumuri și produse de îngrijire a pielii de la Cos Bar înainte de a se îndrepta spre Zimmerman, unde a scăpat de 2.221 de dolari. Apoi a cumpărat niște lenjerie de la Agent Provocateur pentru 2.774 de dolari și a cheltuit alți 2.264 de dolari la Intermix. Și-a încheiat ziua cu o sesiune privată de Pilates de 100 de dolari, aducând totalul ei la 9.326 de dolari pe zi – ceea ce a fost mult sub media obișnuită.

„În unele zile cheltuiesc 50.000 de dolari”, recunoaște fata. Ea estimează că cheltuiește în jur de 300.000 de dolari pe an pe haine și că întregul ei dulap valorează acum 1,9 milioane de dolari.

„Merg la cumpărături de patru ori pe săptămână. De obicei port o ținută doar o dată sau de două ori înainte de a scăpa de ea. Nu-mi place să fie dezordine, așa că donez hainele pe care nu le mai vreau”, a dezvăluit ea. „Dacă am făcut o poză într-o ținută a doua oară nu o mai pot”.

Roma a recunoscut că nu și-ar putea imagina niciodată să aibă o slujbă de la 9-5

„A avea grijă de tine, ca femeie, este o meserie în sine”, a explicat ea. Ea a spus că urăște „să facă orice este un inconvenient”, așa că plătește adesea oamenii să facă lucruri pentru ea – inclusiv să-i spele și să-i perie părul. „Urăsc să mă spăl singură pe păr – este multă muncă, așa că plătesc pe altcineva să o facă de mai multe ori pe săptămână”.

Roma a recunoscut pentru Fabulous că părinții ei i-au acordat recent o „alocație” în încercarea de a-i limita cheltuielile masive. „Mi-au luat cardul de credit. Familia mea mă împinge să obțin un loc de muncă și, de asemenea, mă împinge să mă căsătoresc pentru că nu vor să mă bazez pe ei financiar, spun că sunt ca o lipitoare”. În timp ce mulți oameni de pe internet sunt captivați de viața ei plină de farmec, alții o judecă dur pentru că nu și-a găsit un loc de muncă. coral