Bianca Brad, diva anilor 90, a avut parte de schimbari drastice pe parcursul timpului. Miss Romania trecut prin mai multe schimbari in ceea ce priveste greutatea, dar acum pare sa aiba un stil de viata echilibrat si sanatos.

Una dintre cele mai in voga femei din trecut este mama a unui baietel si are o familie fericita si se simte implinita implinita, cu toate ca nu putine au fost momentele in care a fost incercata de viata. Blonda arata excelent la cei 50 de ani, si se mandreste cu aceeasi frumusete cu care facea invidioase toate femeile la inceputul anilor '90.

O figura foarte iubita, Bianca Brad a fost foarte apreciata in lumea mondena. Aceasta a fost actrita si model, dar si castigatoarea titlului de Miss Romania in anul 1990. Dupa ce s-a retras din vizorul camerelor de filmat, a incercat sa-si faca o familie.

Un moment de cumpana in viata Biancai a fost la a doua sarcina a acesteia. Prima sa fetita, Emma, trebuie sa vina pe lume, insa nu s-a mai intamplat din cauza cordonului ombilical care a sufocat-o. "Da, Emma-Nicole ‹‹a plecat›› in 2007", a declarat fosta Miss Romania.

In momentul tragediei, Bianca Brad s-a gandit sa-si ia viata, cu toate ca mai avea un baietel, in varsta de 11 ani. Finalitatea tragediei prin care a trecut a fost imprimata de niste amintiri greu de dus toata viata, dar si cu o fundatie, "EMMA – Mame pentru ingeri". Aceasta ajuta mamele care si-au pierdut copii in accidente, la nastere sau din cuaza unor boli, si le mai alina suferinta.

coral