Antonia anunta, in urma cu doar cateva zile, ca este nevoita sa anuleze un concert, pentru a se opera de urgenta. Vedeta nu a oferit prea multe detalii despre interventia chirurgicala, dar acum 2 zile, artista a marturisit ca a apelat la marirea sanilor si si-a pus silicoane!

La numai 2 zile de cand a recunoscut in fata fanilor sai ca si-a pus silicoane, Antonia a facut publice primele imagini. Pe contul sau de Instagram, iubita lui Alex Velea s-a filmat in timp ce sta intinsa pe canapea si le marturiseste tuturor ca ar vrea sa faca o magie, pentru ca jucariile imprastiate prin toata casa de copiii ei, sa dispara. Cu toate acestea, atentia tuturor a fost indreptata catre sanii proaspat operati ai vedetei.

Imbracata lejer, intr-un tricou negru, fara maneci, nemachiata, dar super fresh, Antonia le-a aratat fanilor ca nu are nicio problema dupa interventia chirurgicala si ca se simte chiar foarte bine.

Artista poarta o bustiera speciala, asa cum este normal sa se intample dupa o astfel de interventie si se simte cum nu se poate mai bine. Mai mult, vedeta a facut publice si primele imagini cu silicoanele pe care le-a ales, filmandu-se in clinica in care s-a efectuat procedura medicala. In urma cu 2 zile, tot pe Instagram, Antonia si-a anuntat fanii ca a ales sa-si opereze sanii si ca se simte extrem de bine, dupa ce a facut acest lucru.

„Bun, am primit multe mesaje de la voi, in legatura cu operatia mea. Multi dintre voi ati fost curiosi si o parte dintre voi, chiar ingrijorati. Vreau sa va spun ca sunt foarte bine. M-am operat la sani! Va rog sa nu-mi trimiteti mesaje de genul: „De ce? Nu aveai nevoie!”, „Aoleu, acum esti nu stiu cum”, please! Sunt fata mare, stiu de ce mi-am facut operatie. Ma simt foarte bine. Totul este in regula, sunt foarte fericita! Asa ca, gata. Fara alte mesaje!” a spus Antonia, pe contul sau de Instagram.

coral