Cristiana Bota, cunoscuta ca vocea de la ”Teleenciclopedia”, a implinit 72 de ani, dar si-a pastrat frumusetea si sarmul. Peste ea pare ca vremea nu a trecut, astfel ca nimic nu o tine in loc pentru o noua colaborare cu TVR, pentru aceeasi emisiune a carei ”gardian” a fost in anii comunismului.

Cristiana Bota, vocea de la ”Teleenciclopedia”, la fel de frumoasa si carismatica si la 72 de ani

Din nefericire, venirea primaverii i-a adus si un virus care o tine departe de multe, fiind nevoita sa isi protejeze glasul. Potrivit click.ro, fosta crainica a postului national de televiziune a marturisit ca nu-si va celebra inca ziua de nastere, dar sigur evenimentul isi va face loc printre planurile de saptamana viitoare. „Nu mi-am sarbatorit cei 72 de ani inca, dar prietenii si copiii vor gasi o cale sa ne intalnim saptamana viitoare si sa spunem ca a mai trecut un an cu bine.

 Apropo de ziua de nastere tot pe 26 este nascuta si Irina Margareta Nistor, mai tanara mea prietena si cu care de cativa ani sarbatorim impreuna acest eveniment. Nu uita sa ne puna la punct cu ultimele noutati din lumea filmului. Pot spune ca m-a iubit Doamne Doamne, am din toate cate putin, dar foarte mult din punctul meu de vedere”, a dezvaluit vedeta prin scris, ramanand fara voce.

”Cel mai minunat cadou primit de la viata sunt fetele celor doi baieti ai mei”

Cat despre debutul si visurile sale, Cristiana Bota a spus: „Voiam sa fiu actrita, dar nu a fost sa fie. Iar acum vad filme, urmaresc Premiile Oscar si pe cele de la Cannes si alerg sa le vad cat mai «proaspete»”, a spus vedeta TVR. Ceea ce o ajuta pentru a se pastra asa cum o cunoaste toata Romania este faptul ca are multe activitati.“Sunt chemata si ma duc cu placere sa citesc diverse materiale si duc dorul Teleenciclopediei. Am fost propusa din nou si astept sa reincep colaborarea”.

Chiar daca Teleenciclopedia a fost una dintre cele mai mari surprize si placeri din viata sa, aceasta este depasita de cele doua surprinze din partea copiilor sai, nepotii. „Cel mai minunat cadou primit de la viata sunt fetele celor doi baieti ai mei, Sofia-Maria si Antonia-Cristiana, care au personalitate. Sunt foarte apropiate ca varsta, cum sunt si baietii mei. Este bine, caci se joaca impreuna. Baietii cred ca au mostenit de la mine dorinta de a face televiziune si le-a placut foarte mult”, a povestit vocea de la ”Teleenciclopedia”.

coral