Elena Udrea, unul dintre cele mai rostite nume din Romania in ultima vreme, se afla departe de Romania, de cand problemele i s-au sfarsit, in insorita Costa Rica. Pe numele din buletin Elena Gabriela Udrea, originara din Buzau, este fostul ministru al Turismului.

Cum arata Elena Udrea in tinerete

A copilarit intr-o familie de muncitori, tatal sofer, iar mama taxatoare la societatea de transport public, a avut o ascensiune de cand s-a mutat in Bucuresti, la varsta de 5 ani.Dupa ce si-a terminat studiile la Facultatea de Stiinte Juridice si Administrative, specializare Drept, in cadrul universitatii private ”Dimitrie Cantemir”, Bucuresti, a fost avocat timp de cateva ani, a intrat in politica si a devenit un nume cunoscut in Romania. Din adolescenta a fost o prezenta feminina care intorcea toate privirile.

Bruneta pe atunci, s-a facut remarcata inca din timpul liceului, cand a participat la un concurs de frumusete din orasul natal. Chiar daca era cea mai frumoasa aparitie de pe scena, publicul nu a placut prea mult pe fata din cartierul Micro 5. Mai mult, Elena a incercat sa recite o poezie in cadrul prezentarii, baietii din sala au inceput sa fluiere insistent, iar ea a fost nevoita sa paraseasca scena in lacrimi, fiind timida pe atunci. Vreama a trecut, iar soarta s-a dovedit nu foarte blanda cu ea, pedepsind-o, poate, si pentru unele alegeri facute de-a lungul anilor.

Controverse

Udrea a trecut de atunci si pragul tuturor institutiilor, caci a adunat multe dosare, printre care: „Dosarul ”Microsoft”, ”Gala Bute”, ”Hidroelectrica”. A fost acuzata de instigare la luare de mita in campania prezidentiala din 2009, iar recent a trait cumpana vietii sale, fiind condamnata la sase ani de inchisoare. In prezent, Elena Udrea se afla in Costa Rica, alaturi de partenerul si fiica sa, Eva Maria. Fostul ministru a trecut peste probleme, iar acum se bucura de liniste pe plajele exotice.

coral