Daria a devenit o adevarata domnisoara, care intoarce privirile oricui oriunde s-ar duce.

Cat de mult a crescut fiica lui Catalin Crisan. Daria este fiica rezultata in urma primei casnicii pe care artistul a avut-o cu Lucia Bubulac. Adolescenta are 18 ani si mosteneste talentul tatalui sau.

Insa inafara de muzica, Daria are o pasiune si pentru modelling. La cat de frumoasa si expresiva este, nici nu se putea altfel, este o bijuterie de fata, avand o naturalete care cucereste pe oricine.

Cat de mult a crescut fiica lui Catalin Crisan

Daria Crisan este extrem de ocupata, fiind fotomodel, actrita si cantareata in timpul liber, punand pasiune in tot ceea ce face.

Prin frumusetea si simplitatea ei a cucerit modellingul si teatrul romanesc.

In urma cu doi ani a fost protagonista piesei de teatru „Profesorul de franceza”, cel care a regizat piesa fiind chiar tatal ei, iar rolul i s-a potrivit ca o manusa. Acum ceva timp a reusit sa castige premiul cel mare al concursului de radio „Virgin Talent Hunt”.

Dariei ii place sa aiba grija de aspectul sau, asa ca nu rateaza ocazia de a merge in saloanele de infrumusetare si de a incerca constant cele mai noi tendinte in machiaj.

Catalin Crisan si fosta sa sotie Lucia Bubulac au divortat cu mai bine de 8 ani in urma, iar acest lucru a marcat-o profund pe fica artistului. Ea a facut declaratii despre acest subiect sensibil si sustine ca totul a fost spre bine, pentru ca acest eveniment neplacut nu a facut decat sa o intareasca. Desi are doar 19 ani, Daria este extrem de matura si asta se poate observa chiar din declaratile oferite.

„Au fost numai lucruri din care am invatat, ma bucur ca s-a intamplat asa. Sunt mai pregatita pentru viata! Trebuie sa invat din greselile parintilor mei. Las totul in mainile lui Dumnezeu”, a declarat fiica lui Catalin Crisan. coral