Ajunsa in atentia publicului dupa ce a devenit iubita fostului lider PSD, Irina Tanase si-a dorit probabil sa faca niste schimbari in privinta aspectului fizic, ceea ce s-a si intamplat. Cel mai probabil ea a apelat la chirurgia estetica, insa, chiar si-asa, rezultatul a fost unul bun.

La cei 26 de ani ai sai, Irina este o tanara cu trasaturi frumoase si armonioase, dar umbla vorba ca tanara a vizitat cabinetul medicului estetician pentru a face ajustari esentiale.

Zvonuri sau nu, e cert ca Irina arata acum complet diferit fata de cum arata in 2013, dovada fiind o fotografie mai veche cu aceasta, din perioada in care si-a cunoscut actualul iubit.

Judecand dupa imagine, cel mai probabil ca aceasta si-a facut rinoplastie si nu este exclus sa-si fi marit buzele cu acid hialuronic, relateaza viva.ro.

Cunoscuta pentru implicarea in organizarea unor actiuni caritabile, Irina Tanase a ajuns in atentia lui Liviu Dragnea in 2013, anul in care tanara a inceput sa lucreze la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, devenind asistenta liderului PSD.

coral