Fanii emisiunii Romanii au talent se intreaba cum arata iubitul criminal care a ucis-o pe Alla Klyshta, concurenta care a ridicat sala in picioare la preselectii! Ei bine, frumoasa ucraineana de 33 de ani a fost ucisa de fostul sau iubit, dupa cum au stabilit procurorii din Germania.

Iata cum arata iubitul criminal al concurentei de la Romanii au talent, Alla Klyshta

Artista traia in Germania de mai multi ani si avea un iubit cu care a mers in mai multe randuri la prietenii sai. Cei doi aveau perioade bune si perioade mai putin bune, cand se separau. Se reindragosteau apoi unul de celalalt, iar povestea de dragoste continua. Ultima despartire insa se pare ca a fost si ultima. Fratele tinerei a venit din Ucraina deoarece sora lui nu mai raspundea la telefon.

A dat-o imediat disparuta, iar politia a inceput s-o caute pe frumoasa ucraneana. La scurt timp insa, doi trecatori au observat ceva plutind pe raul Rin si au alertat autoritatile. Din pacate, procurorii germani au stabilit ca trupul gasit plutind apartinea de fapt artistei data disparuta.

Trupul neinsufletit al artistei Alla Klyshta a fost gasit plutin pe Rin

O ancheta a fost deschisa imediata, iar varianta crimei a fost prima pe care au urmat-o procurorii germani, care nu s-au inselat deloc. S-a stabilit ca fostul iubit al artistei Alla Klyshta a decis ca daca el nu o poate avea, nimeni sa nu o mai aiba pe frumoasa lui iubita, asa ca a ucis-o cu sange rece, fiind tratata drept o crima pasionala.

“Inima mea e rupta, eu nu pot accepta ideea ca cineva cu un suflet rau ar putea face acest lucru unei astfel de persoane frumoase, ca tine, copilul meu. Te voi tine in inima mea pentru totdeauna.  Sper ca justitia va castiga, stiu ca asta nu te poate aduce inapoi cu noi , dar meritati dreptate.  Ai fost un inger pe pamant si acum esti un Inger frumos in cer copilul meu! Nu te pot lasa sa pleci Imi este frica de aceasta lume cruda. As vrea sa ma trezesc din acest cosmar. Va trimit la familia ta si la oricine te iubeste pe masura ce fac multa putere. O parte din mine a plecat cu tine … Te voi iubi pentru totdeauna dragul meu prieten!”, a scris o prietena a acesteia pe Facebook.

coral