Andreea Pirui este una dintre cele mai controversate concurente de la ”Puterea dragostei”, din sezonul 2.Aceasta a luat parte in multe conflicte in casa ”Puterea dragostei”, mai ales dupa despartirea de Livian, cel cu care a format un cuplu la inceputul competitiei.

Andreea Pirui a fost des criticata pentru trecutul ei si pentru faptul ca a aparut in cateva videoclipuri de manele, in urma cu cativa ani.

Andreea Claudia Pirui are 30 ani, asistent medical si voluntar.

Andreea Pirui la ”Puterea dragostei”

Recent iesita dintr-o relatie de lunga durata, Andreea cauta un barbat intelegator si spera ca il va intalni in casa „Puterea dragostei”.

Andreea considera ca o casnicie poate deveni minunata, daca exista intelegere si respect intre parteneri. Spera sa se indragosteasca in emisiune si isi doreste ca barbatul din viata ei sa fie un om echilibrat. Se considera o persoana sincera, increzatoare. Si-ar dori sa ajusteze modul in care face fata presiunii, sa isi “stapaneasca nervii”. Cel mai mare vis al ei este sa aiba o familie fericita.

„Este o oportunitate buna pentru a-mi gasi pe cineva! Am avut o relatie dar s-a incheiat acum trei luni, nepotrivire de caracter, aveam opinii diferite! Am fost impreuna aproape sapte ani!”, a spus Andreea.

Andreea a venit increzatoare la „Puterea dragostei”, insa a recunoscut inca de la inceput ca le va duce dorul enorm celor mai dragi persoane din familia sa.
Cum arata mama Andreei Pirui

Andreea Pirui isi iubeste foarte mult familia si pe cei apropiati ei. Aceasta pune intotdeauna familia pe primul loc, din spusele ei. Putini stiu, insa, cat de mult seamana cu mama sa.

coral