Vine dintr-o familie de muzicanti si a fost intotdeauna in atentia presei, inca de cand era adolescenta. Margherita de la Clejani participa acum la Asia Express, unde se straduieste sa reziste situatiilor la care este supusa. Sunteti curiosi cum arata Margherita de la Clejani inainte sa se opereze?

Nu mai este un secret faptul ca Margherita de la Clejani a apelat de mai multe ori la medicul estetician. Concurenta de la Asia Express si-a injectat buzele si si-a facut implant mamar. In urma cu cativa ani nu arata deloc la fel ca acum, iar diferentele sunt destul de evidente.

Intotdeauna Margherita de la Clejani si-a dorit sa arate bine si a fost cocheta, iar pentru asta a facut mai multe sacrificii. Pe langa faptul ca a mers la chirurgul estetician, aceasta a slabit considerabil.
Margherita de la Clejani a ajuns la politie la Asia Express

Aflate in cursa „Asia Express', cel mai dur reality show de aventura difuzat de Antena 1, Iuliana Luciu si Margherita de la Clejani au ajuns la politie in Sri Lanka. Din fericire, asta a fost un lucru foarte bun pentru ele, pentru ca si-au putut petrece noaptea acolo.

'In timpul zilei, cand faceam autostopul, am vazut intr-o intersectie un politist pe care l-am intrebat daca nu stie unde am putea gasi si noi cazare. Cazare gratis. El ne-a spus ca am putea merge la sectie, ceea ce am si facut, fara sa stam pe ganduri. Am dormit si ok, si am fost si pazite’, a povestit Iuliana Luciu. „Iuliana nu stie, dar in sectie erau si vreo 30 de detinuti. Oricum nu mai conta, atata vreme cat aveam unde sa punem capul pe perna', a mai adaugat Margherita.

coral