Raluca Badulescu a avut candva peste 120 de kilograme. Ceva a facut-o sa doreasca o schimbare, asa ca s-a pus pe slabit si poarta acum haine cu masuri la care nici nu visa inainte. Cum arata Raluca Badulescu in costum de baie?
Cum arata Raluca Badulescu in costum de baie

Raluca Badulescu a decis in 2014 sa-si schimbe complet viata. Cunoscuta vedeta a slabit extrem de mult, atat de mult incat unele persoane abia au recunoscut-o. Cu toate ca in majoritatea interviurilor afirma ca se simte bine in pielea ei si ca daca va simti nevoia, va slabi. Era vizibil faptul ca nu era adepta unei diete sau unui stil de viata sanatos, asa ca a preferat sa taie raul de la radacina si sa isi micsoreze stomacul.

Raluca Badulescu a sustinut ca nu are niciun regret si ca ar face operatia in cauza. „Le recomand sa faca a ceasta interventie numai la domnul profesor. Va spun acest lucru din tot sufletul. Nu am niciun regret! Mi s-a schimbat viata, in sensul ca pot purta haine frumoase si in sensul ca sunt foarte sanatoasa. Am analizele foarte bune. Inainte aveam ficatul acoperit in proportie de 30% in grasime”, a spus vedeta.

” Este o greutate stabila de doi ani si jumatate”

Acum, juratul de la Bravo, ai stil, avea 120 de kilograme inainte de operatie. Acum, frumoasa blonda se mandreste cu o talie de viespe si cu aproape jumatate din greutatea initiala.

 

coral