Vestea ca Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol s-au despartit a socat showbiz-ul autohton! Acum, la scurt timp de cand s-a aflat, actrita s-a afisat cu zambetul pe buze, semn ca viata ei a intrat pe un fagas normal si incepe din nou sa fie fericita.

Viata Ioanei Ginghina merge inainte, alaturi de fiica pe care o are cu Alexandru Papadopol. Vedeta a plecat departe de Bucuresti pentru cateva zile de relaxare si s-a fotografiat alaturi de Ruxandra in ipostaze care mai de care mai frumoase.

Cele doua se bucura de timpul petrecut impreuna intr-o locatie de vis, cu piscina. Ioana Ginghina s-a pozat intr-un costum de baie negru, iar felul in care arata nu a trecut neobservat de internauti.

"Putina distractie departe de Bucurestiul muuult prea aglomerat!  #lovetohavefun#momlife #goodvibes #gogogirl", a scris Ioana Ginghina pe Instagram.
Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol s-au despartit

Dupa 12 ani de casnicie, Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol s-au despartit. Cei doi nu mai locuiesc impreuna de patru luni, in domiciliul conjungal ramanand Ioana cu fata. Certurile ar fi inceput in urma cu un an. Mai mult, ar fi ajuns si Politia la ei acasa, cand au avut un scandal de fata cu fiica lor.

Alexandru Papadopol s-a mutat acum cu patru luni si, desi nu mai locuiesc impreuna, cei doi actori nu au depus inca actele de divort.

coral