Isteria internationala legata de coronavirus ia amploare pe zi ce trece! Plecati de acasa in Republica Dominicana pentru a face fata celei mai dure competitii, concurentii de la Survivor Romania au scapat basma curata din alea coronavirusului!

Cum a fost posibil? Ei bine, epidemia de coronavirus din Asia a luat amploare imediat dupa ce echipa emisiunii Survivor Romania a terminat filmarile, asa ca putem spune, cu toata sinceritate, ca toata lumea a avut mare, mare noroc! La nivel mondial, coronavirusul face victime pe zi ce trece, iar in Republica Dominicana, acolo unde s-au desfasurat filmarile pentru Survivor, primul caz de coronavirus a fost confirmat pe 1 martie, informeaza thejakartapost.com.

Este vorba de un italian de 62 de ani, turist in Republica Dominicana, care a stat in Bayahibe. Acesta a fost spitalizat de urgenta si se afla in recuperare, din fericire. Concurentii de la Survivor Romania au avut, deci, mare noroc, caci filmarile s-au terminat chiar cu putin timp inainte ca epidemia sa cuprinda Republica Dominicana si, poate, sa-i afecteze si pe ei.

Presa internationala mai informeaza ca in aceste momente, in Republica Dominicana exista doar 2 cazuri de infectare cu coronavirus. Cu toate acestea, 3 romani suspecti ca au contactat virusul ucigas au fost izolati intr-un spital din Republica Dominicana, Santo Domingo, insa in urma testelor efectuate s-a depistat faptul ca acestia nu sufera de infectare cu Covid-19.

coral