Cătălin Moroșanu a devenit tată pentru a doua oară la finele anului trecut și se simte în al nouălea cer. “Moartea din Carpați” își pune fericirea pe seama soției, care i-a dăruit o fetiță și un băiețel, de care este foarte mândru, chiar dacă cel mic s-a născut prematur. CANCAN NEWS vă prezintă povestea emoționantă a fostului luptător K-1.

Cătălin Moroșanu și soția lui, Georgiana, împart bune și rele de 20 de ani. În repetate rânduri, ex-concurentul de la “Survivor” i-a mulțumit partenerei sale de viață pentru sprijin, iar acum “lovește” din nou! Fostul luptător i-a făcut soției sale declarații de dragoste în direct, la televizor.

„Nu credeam în acest vis!”

În luna decembrie a anului trecut, cei doi au devenit părinți de băiat, căruia deja i-au ales numele – Patrick Nicolas.Cuplul mai are o fetiță, dar Moroșanu își dorea un urmaș care să îi ducă numele mai departe, lucru care s-a și întâmplat, chiar dacă nașterea s-a produs prematur, la șapte luni.

Cătălin Moroșanu, alături de soția lui/ Sursă foto: Instagram.com

„Este născut pe 1 decembrie. Sunt tată de băiat și nu mă așteptam. Chiar îmi doream să am și un băiat. Nu știu cum s-a întâmplat. A venit când ne doream mai mult, dar nu credeam în acest vis. Îi mulțumesc soției mele pentru tot și vreau pe această cale să-i spun cât de mult o iubesc”, a declarat Cătălin Moroșanu într-o emisiune TV.

coral