Mihai Constantinescu se afla de aproape 5 luni internat la Spitalul Floreasca din Capitala, dupa ce a suferit un stop cardio-respirator. Desi doctorii nu i-au dat sanse de supravietuire, familia artistului a sperat mereu ca isi va reveni.
Cum l-a ajutat sotia pe Mihai Constantinescu sa isi revina? Simona Secrier a facut asta in salonul artistului

Cea care a stat langa el mereu a fost sotia solistului, Simona Secrier, care a facut tot posibilul ca acesta sa revina la viata dinainte. Starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu s-a ameliorat destul de mult in ultimele zile, iar ‘vinovata’ ar fi chiar partenera lui de viata.

Simona Secrier a insistat ca melodiile sotului sau sa fie puse in salonul de la terapie intensiva de la Spitalul Floreasca, in speranta ca acestea il vor ajuta sa se vindece.

Se pare ca minunea s-a produs, iar Mihai Constantinescu a inceput chiar sa isi miste membrele si sa fie hranit printr-un tub cu supe si legume pasate.

De asemenea, neurologul care se ocupa de artist a marturisit ca terapia prin muzica il ajuta foarte mult pe Mihai Constantinescu. In plus, se pare ca solistul si-ar fi ascultat melodiile la casti. In continuare, medicii il tin pe perfuzii si il supravegheaza constant.

coral