Oricine admite, perioada sărbătorilor de iarnă vine la pachet cu tendința de îngrășare. Pentru că avem concediu, mai mult timp liber, pentru că stopăm orice dietă și gustăm de toate, iar mâncarea tradițională se poate spune că este gustoasă, însă și grasă. Încă nu ne-am dezis de acest obicei, de a mânca din toate. Iar după sărbători, căutăm soluții pentru remodelare corporală.

Una din ideile salvatoare va fi purtarea unui corset modelator. Un astfel de articol îl vom regăsi la Clessidra. Iată cum vă ajută mai exact.

Pro corset modelator

Corsetul modelator păstrează parțial scopul clasicului corset pe care îl știm. Adică strânge talia și o subțiază, cu un efect vizibil în acest sens. Însă, spre deosebire de tortura la care se supuneau femeile în secolele trecute, corsetele actuale sunt concepute diferit. Au și un rol multiplu, în sensul în care corectează postura, pot oferi suport lombar și ridică bustul. În plus, sunt create din materiale speciale, astfel încât să aplatizeze abdomenul, însă să nu rețină mirosuri neplăcute.

Unele modele de astfel de corsete sunt concepute special pentru femeile care au trecut recent prin episod de naștere prin cezariană.

Când și cum să purtați un corset modelator

Alegerea tipului de corset modelator are legătură și cu frecvența purtării. Sunt modele ce au indicația de a fi purtate zilnic. Unele sunt subțiri și au cusături ce nu ies în evidență, astfel încât să nu fie vizibile pe sub haine. Unele din latex, cu închidere în 3 rânduri, cu sistem de tip moș și babă sau chiar și scai deasupra. Au diferite grade de compresie.

Atenție însă, cele agresive nu sunt pentru oricine. Oricât de rapid am dori să pierdem din centimetri din talie nimic nu se întâmplă peste noapte. În plus, efectul purtării unui corset modelator este și imediat, în sensul în care talia va fi vizibil mai subțire. Sunt aplatizați colăceii inestetici din jurul taliei, burta, uneori în straturi din cauza grăsimii.

De asemenea, mărimea aleasă trebuie să fie una corespunzătoare. Verificați tabelul dimensiunilor și alegeți conform cu măsurătorile siluetei, cele pe care le aveți real, în momentul în care achiziționați un astfel de produs.

Cât costă un corset modelator

Pentru câteva sute de lei cele care aleg un astfel de corset se pot bucura din nou de tot felul de ținute, purtate fără teama și frustrarea că se observă inestetice linii ale taliei. Prețul unui corset nu este standard, poate începe de la 100 de lei și crește până la peste 300 de lei, pentru cele de tip vestă spre exemplu.

Efectul lor termic, în momentul purtării, ce face ca temperatura locală să crească și astfel să fie în permanență o acțiune asupra abdomenului ce trebuie remodelat, este un alt motiv pentru care astfel de articole sunt la mare căutare. Iar purtate în timpul ședințelor de sport, fitness de ce nu, vor amplifica efectele sportului asupra corpului.

Până la urmă de ce nu? Corsetul modelator dă și el o mână de ajutor celor care doresc să își recapete talia ca trasă prin inel. Descoperiți oferte la clessidra.ro.

Contact: contact@clessidra.ro

 

  coral