De câțiva ani, Irina Columbeanu locuiește cu mama ei în America, acolo unde merge la școală și se pregătește pentru o carieră de avocat, după cum spunea tatăl ei într-un interviu. Se pare că nu doar Monica Gabor are grijă de fiica ei, dar și aceasta se preocupă de mama ei și o răsfață cum știe mai bine.

Monica Gabor a servit cina pregătită de Irina

Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a postat pe InstaStory o fotografie cu cina ei pregătită chiar de către fiica, Irina. Cum era de așteptat, adolescenta își cunoaște bine mama, știe ce îi place să mănânce, și că are grijă ca alimentația ei să sănătoasă, astfel încât i-a pregătit o cină formată din legume și semințe. Monica s-a arătat încântată și a ținut să le arate și urmăritorilor de pe Instagram ce surpriză i-a făcut fiica ei.

Cină pregătită de Irina Columbeanu, a scris Monica peste poza cu bolul cu legume și semințe.

Irina Columbeanu s-a mutat definitiv în SUA

După divorțul părinților ei, Irina Columbeanu a locuit o vreme bună în România, cu tatăl ei, omul de afaceri Irinel Columbeanu. Ulterior, fata s-a mutat în America, țara în care mama ei, Monica Gabor, locuiește de mai mulți ani, împreună cu iubitul Mr. Pink.

Irina este acum o adolescentă frumoasă și preocupată de viitorul ei profesional. Într-un interviu, omul de afaceri a povestit în termeni laudativi despre fiica sa care își dorește să devină avocat.

Irinel a spus că fata se implică în tot felul de activități și face cursuri și simulări menite să o pregătească pentru cariera în avocatură.

Fostul milionar de la Izvorani a mai spus că nu știe cine a inspirat-o pe Irina să aleagă acest drum (n.r. cariera de avocat), dar că ea știe de pe acum ce vrea, este determinată și îi place mult să învețe.

coral