Lucian Viziru și Catrinel Sandu au format un cuplu în urmă cu 20 de ani. Relația lor a durat cinci ani, iar atunci când s-au despărțit, au ieșit la iveală detalii interesante despre cei doi.

În cadrul emisiunii „La Măruță”, Lucian Viziru a vorbit și despre fosta relație. Acesta a mărturisit că fosta iubită a dat vina pe el pentru despărțire, însă lucrurile stau diferit. La acea vreme, Catrinel l-a acuzat că ar fi înşelat-o cu o prietenă comună, însă acum Lucian Viziru a dat de înțeles că și fosta iubită a călcat strâmb.

Cauza despărțirii este infidelitatea

Fostul actor a acceptat să ia parte la rubrica sosurilor iuți şi a răspuns la întrebări picante, inclusiv la cele referitoare la relația pe care a avut-o cu fosta dansatoare.

La 20 de ani de la despărțire, Lucian Viziru a vorbit despre motivul pentru care relația dintre el și Catrinel Sandu nu a putut continua. „Ea a mers pe ideea că eu am fost nenorocitul în relația respectivă…doamna fosta Sandu, deși ne-am tras-o amândoi, și la propriu, și la figurat. Ba n-am fost eu cuminte, ba n-a fost ea cuminte. Am fost împreună vreo 5 ani. Am avut tot timpul din lume să facem prostii”, a declarat Lucian Viziru despre relaţia cu Catrinel Sandu.

Lucian Viziru s-a făcut agent imobiliar

Lucian Viziru s-a întors în România, după șapte ani în care a locuit în Germania cu soția lui, Ema, și cu fiul lor, Mihai. Acesta a renunțat la muzică și actorie și este, mai nou, agent imobiliar.

„M-am apucat de real estate, pe lângă Youtube. Sunt agent imobiliar. În acestă perioadă lucrurile sunt amestecate. În ultimul timp nu prea a fost bine în domeniu, probabil din cauza războiului, dar sper să-și revină.

Partea cu Youtube-ul merge din ce în ce mai bine, ne mai și ajutăm între noi, artiștii. În legătură cu pandemia și restricțiile, eu, ca fost sportiv de performanță, aș fi preferat ca lucrurile să stea altfel, însă, recunosc, așa m-am apucat de Youtube.

În lockdown nu aveam ce să fac și m-am apucat de live-uri de acasă. Uite-mă acum, după un an și ceva, mă ocup de Youtube în mod constant”, a declarat Lucian Viziru pentru Click!. coral