Gloria, fiica Ozanei Barabancea, a trecut de Evaluarea Nationala. Adolescenta a luat 7,5 la Limba si literatura romana si nota 5 la Matematica, obtinand media 6,25. Cu toate acestea, mama ei este mandra foc de reusita adolescentei. Astfel, Ozana Barabancea s-a gandit sa o rasplateasca pe fiica ei. Si nu oricum! Gloria va pleca alaturi de mama ei la Viena, iar apoi, alaturi de cativa prieteni, intr-un sejur de 7 zile la Barcelona.

"A intrat. Important este ca a intrat la pian clasic. Ea este o tipa foarte timida, acum a prins incredere in ea. Studiaza acum dans macabru (…) Este o piesa foarte foarte grea. Acum avem un concert, unde ea va deschide concertul. Vreau sa avem cat mai multe iesiri impreuna. Daca eu nu ii sustin, cine sa-i sustina? Vom petrece ceva timp noi doua, ca fetele, la Viena. Apoi, i-am platit un sejur de 7 zile la Barcelona. Nu cu mine, cu niste prieteni. O sa mai merg cu ea", a declarat Ozana Barabancea la "Rai Da' Buni".

Ozana Barabancea are doi copii, o fata si un baiat, Gloria si Andrew. Spune ca are incredere in deciziile lor si este foarte bucuroasa ca sunt responsabili. Totusi, nu se astepta ca fiul ei sa doreasca sa isi faca studiile in… Romania. Andrew va da, luni, prima proba scrisa la Bacalaureat.

"Eu pot doar sa le sugerez ce sa faca. Nu pot sa ii oblig cu nimic. Andrew, fiind nascut in Anglia, i-am sugerat sa faca studiile acolo. Nu a vrut. A preferat Romania. Eu doar i-am aratat niste poteci, niste posibilitati, el a ales. Mi-a spus de multe ori sa am incredere in el, ca stie foarte bine ce face. Gloria, in schimb, o sa alineze natiuni intregi. Este puternica, inteleapta si nu o poti manipula sub nicio forma. Are o forta interioara, care pe mine m-a coplesit", a mai spus Ozana.

coral