Cristina Siscanu s-a afisat in costum de baie, insa comentariile pe care le-a primit din partea fanilor nu au fost tocmai pozitive.

Jurnalista Cristina Siscanu se afla in vacanta la munte impreuna cu sotul sau, fostul prezentator de televiziune Madalin Ionescu, si cu fiica lor, Petra. Vedeta a facut publice numeroase fotografii din vacanta, insa una dintre ele a starnit vii controverse.

Cristina Siscanu s-a fotografiat in costum de baie pe terasa. Arata foarte bine, mai ales ca a slabit foarte mult dupa ce a devenit mamica. Insa, unii dintre internauti nu au fost deloc incantati sa o vada asa.

 „Avand in vedere ca ai devenit si mama, astfel de poze nu prea isi mai au rostul. Fii sexy doar pentru sotul tau”, „Este prietena foarte buna cu Gabriela Cristea. de ce oare nu ia exemplu pozitiv de la o adevarata mamica, cum este Gabriela?”, „Oricat ar sta in Bucuresti, moldoveanca tot moldoveanca ramane”, „O adevarata doamna nu se remarca niciodata prin asa ceva, ca lasa de dorit”, „Sincer, ce vrei sa arati lumii cu poza asta? Nu pozeaza fata lui Madalin si o faci tu? Oare nu ai niciun pic de scrupule? Mie mi-ar fi rusine”, „Esti penibila din ce in ce mai mult. Nu stii ce sa mai faci ca sa iesi in evidenta”, „Incepi si tu ca Bianca Dragusanu cu poze de genul…”, i-au transmis internautii.

Fostul prezentator de televiziune Madalin Ionescu este casatorit cu Cristina Siscanu de cativa ani. Aceasta este cea de-a doua casnicie a ex-moderatorului TV. Cei doi au impreuna o fetita, Petra.  Din primul mariaj, Madalin Ionescu are doi copii: Stefania si Filip.

coral