Karmen a facut publice primele imagini in care i se poate vedea foarte bine rochia de mireasa superba pe care a imbracat-o in urma cu doua zile, cand si-a unit destinul cu Bogdan Clapescu. Tot viitoarea mamica a dezvaluit cine sunt nasii, filmari de la dansul mirilor si momentul in care a fost adus tortul, dar si ce tinute au avut parintii ei. Sotia lui Adrian Minune a stralucit la propriu in ziua nuntii fiicei sale.

Cum s-a imbracat sotia lui Adrian Minune la nunta fiicei sale

In varsta de 21 de ani, Karmen s-a casatorit civil cu Bogdan Caplescu cu doua luni inainte sa devina parinti. Indragita cantareata a avut o rochie impresionanta de mireasa, care i-a evidentiat frumos burtica de gravida. La inaltime a fost si mama ei, Cati, care a avut o tinuta cu negru si auriu.

Nasii indragitului cuplu sunt Bianca Oprisan si Alex Cristescu, iar alegerea lor a fost una dificila pentru Karmen si partenerul sau de viata, dupa cum chiar ea a marturisit intr-un interviu acordat in urma cu trei luni. “Acesta este un subiect sensibil pentru ca avem multi prieteni, insa ne dorim foarte tare ca parintii spirituali ai copilului nostru sa fie un cuplu care sa fie casatorit, iar printre prietenii nostri, de varsta noastra, nu se prea numara oameni cu casnicii. Inca nu ne-am decis, avem cateva variante, insa nu stim sigur. Cert este ca vrem ca acestia sa fie oameni de nadejde pe care copilul nostru sa ii perceapa ca pe o a doua familie”, a declarat Karmen pentru jurnalistii revistei VIVA! la sfarsitul lunii martie.

Karmen, una dintre cele mai populare artiste din Romania

Karmen, pe numele din buletin Silvia Claudia Simionescu, s-a nascut pe 13 decembrie 1997 in Bucuresti. Ea este o cantareata de muzica pop si R&B din Romania. Primul single al artistei este “Domino” si a fost lansat in 2015. La scurt timp de la aparitia piesei, aceasta a cucerit topurile muzicale. Melodia “You Got It” a fost licentiata in Turcia, Japonia si Polonia. Anul acesta, Karmen Minune a dat lovitura cu single-ul “Lock My Hips”, cu care a marcat prima colaborare a lui Karmen cu un artist international, Krishane. Piesa a ajuns pana pe locul 2 in Airplay 100, fiind cea mai buna clasare a artistei in top.

In prezent, cantareata traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Bogdan Adrian Caplescu. El este angajat al Guvernului Romaniei. Cei doi s-au casatorit civil pe 28 iunie, intr-un cadru de poveste pe malul unei piscine de lux din Bucuresti. Ceremonia a avut loc in mare secret, insa, la cateva ore dupa ce au devenit sot si sotie s-a aflat despre fericitul eveniment. Vara aceasta, ei vor deveni pentru prima data parinti.

coral