Andra și Cătălin Măruță se bucură de o familie minunată, cu doi copii ce le aduc multe bucurii și trăiesc o poveste frumoasă de dragoste de mulți ani, formând unul dintre cele mai solide cupluri de la noi.

Totuși, nu multă lume știe cum s-au îndrăgostit aceștia. Pe timpul în care Cătălin Măruță prezenta o emisiune la TVR, cei doi s-au cunoscut, dar cântăreața nu a fost impresionată de actualul soț pe atunci, mai ales că avea părul lung. Dar, imediat cum prezentatorul TV a făcut o schimbare de look, Andra a recunoscut că și-a schimbat impresia.

“Ne-am văzut prima dată la el la emisiune la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales când avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns am început să-l privesc cu alți ochi.”, a spus artista, potrivit cancan.ro.

După trei ani de relație, aceștia și-au unit destinele în 2008, într-o zi de august, la Târgu-Jiu. La fel ca și relația lor, primul sărut a fost magic, după cum a povestit chiar Andra: „Ne-am sărutat prima oară la mare, într-o seară frumoasă, și atunci ne-am dat seama că ne mai leagă ceva în afara altor preocupări și gânduri comune: tandrețea, pasiunea. Am înțeles că suntem atât de potriviți unul pentru celălalt. Cătălin vorbește cel mai frumos despre mine și relația noastră a evoluat frumos în timp, pentru că, vorba cântecului, iubirea schimbă tot și, mai mult, ea ține oamenii împreună chiar și după ani buni de când sunt împreună.”

Cât despre cum a fost cerută vedeta în căsătorie, Cătălin Măruță spunea totul despre emoționantul eveniment acum ceva timp.

„Îi făceam mereu declarații de dragoste, dar am vrut ca la căsătorie să fie martori și cei din familie, așa că am scos inelul la o masă la care erau și părinții. Mi s-a părut mai inspirat așa, să ne bucurăm toți de moment, de răspunsul ei. Bine că a spus ‘Da’, că altfel aș fi avut mulți martori la un moment cam… ciudat!”, a zis prezentatorul TV, potrivit Viva!.

coral