Tenul este foarte important, iar intotdeauna trebuie sa fie ingrijit asa cum trebuie fara a-l incarca cu produse care nu-i fac deloc bine. Expunerea la soare nu este un beneficiu pentru piele, mai ales ca de multe ori aceasta ramane patata. Andreea Berecleanu ne-a dezvaluit cum sa scapi de petele de pe fata simplu si rapid.

Este vorba despre o masca minune pe care vedeta o prepara in casa si care costa aproximativ 1 leu. Ai nevoie doar de o lamaie pentru a face masca de depigmentare.

Depigmentarea tine de decolorarea, scaderea sau pierderea pigmentatiei pielii. De multe ori, depigmentarea pielii creeaza un disconfort estetic dupa ce aceasta capata portiuni cu pete foarte deschise la culoare. Andreea Berecleanu ne-a dezvaluit din secretele ei de frumusete, iar noi le impartasim cu voi.

Masca de depigmentare cu lamaie dupa reteta Andreei Berecleanu

Prezentatoarea TV ne-a spus cum reuseste sa scape de petele de pe fata cu ajutorul unei masti de depigmentare facuta in casa. Ai nevoie de doar o lamaie pe care o poti cumpara de la orice supermarket, dar care va face minuni cu tenul tau. ‘O masca de depigmentare pe care o fac din zeama de lamaie acasa.’, ne-a dezvaluit Andreea Berecleanu.

coral