Jurnalista Cristina Șișcanu și-a aniversat fiica. Ținuta purtată de micuță la petrecere a stârnit un val de reacții din partea internauților.

Zilele trecute, fostul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu și soția sa, jurnalista Cristina Șișcanu, au sărbătorit-o pe fiica lor, Petra. Micuța a împlinit doi ani și a avut parte de o petrecere pe cinste.

La petrecere, Cristina Șișcanu și-a îmbrăcat fetița într-o rochie lungă, de culoare galbenă, fără umeri. Jurnalista a fost aspru criticată de internauți pentru alegerea făcută în ceea ce privește alegerea vestimentară pe care a făcut-o pentru Petra.

„Rochița nu este deloc potrivită vârstei fetiței”, „Rochița e chiar urâtă și nu mi se pare ok pentru doi anișori. Păcat”, „Mi se pare exagerată. Dacă avea niște breteluțe sau umerii acoperiți era superbă. Nu înțeleg de ce încercăm să maturizăm bieții copii. Bine că nu are tocuri cui”, „Drăguță, dar rochița ba! Pare ciudat în ea! Total nepotrivit unui copil”, „La mulți ani, fetiță frumoasă! Păcat că mama ta te-a îmbrăcat în halul ăsta”, „Rochița nu mi se pare potrivită pentru vârsta ei”, „Ferească Dumnezeu, ce rochie!”, „Rochița nu se potrivește deloc! Îi strică frumusețea copilului”, au comentat internauții pe pagina de socializare a Cristinei Șișcanu.

Cristina Șișcanu este cunoscută ca jurnalistă.  Aceasta este căsătorită cu Mădălin Ionescu de câțiva ani. Aceasta este cea de-a doua căsnicie a ex-moderatorului TV. Cei doi au împreună o fetiță, Petra. Din primul mariaj, Mădălin Ionescu are doi copii: Ștefania și Filip. După naștere, Cristina Șișcanu a reușit să slăbească spectaculos, dând jos 27 de kilograme.

coral