In ciuda faptului ca la sfarsitul anului 2020, familia Andreeei Tonciu a trecut prin clipe de cosmar, sotul vedetei fiind batut si taiat cu cutitul in trafic, finalista "Bravo, ai stil! Celebrities" pare ca isi revine usor usor la viata normala. Daca acum o saptamana, frumoasa bruneta era disperata din cauza situatie sotului sau si a faptului ca fetita cuplului a fost martora la teribilul imcident, se pare ca apele s-au mai linistit, mai ales ca agresorul a fost prins si audiat.

Desi initial, nu a dat nicio declaratie, Daniel Niculescu a dezvaluit scurt ce i s-a intamplat : „M-a mutilat. I-am tăiat calea, nu îl cunosteam. Am încredere în Poliția Română!”, iar pe partea cealalta mama agresorului a luat si ea atitudine spunad ca fotbalistul i-a injurat copilul si i-a taiat calea in trafic:„Nu te-a mutilat, a doua oară de ce i-ai tăiat calea? Și noi avem încredere în Poliția Română că și noi suntem oameni. Dacă sunteți vedete la televizor ce credeți că faceți? I-ai tăiat calea și l-ai înjurat în tot felul”.

"Soțul meu a fost foarte grav atacat de un domn din cauză că era foarte agitat în trafic. Efectiv nu am înțeles ce s-a întâmplat. Noi eram pe banda noastră și în intersecție tot gesticula la geam. Ceva de genul: de ce nu te dai. Noi eram pe banda noastră”, a explicat la acea vreme Andreea Tonciu, pentru Știrile Kanal D. 

Cum si-a petrecut Andreea Tonciu sfarsitul de an dupa incidentul cu sotul ei

Clipele grele pentru finalista "Bravo, ai stil! Celebrities" s-au mai risipit, sotul ei simtindu-se mult mai bine, dovada stand si filmuletele si pozele cu Andreea extrem de zambitoare, asta si pentru ca intreaga familie incearca sa depaseasca moment, mai ales pentru micuta Rebecca deoarece la momentul respectiv a fost foarte speriat. Chiar daca mama vedetei s-a ocupat de cea mica in timp ce Andreea era cu Daniel la spital, fetita a intrebat mereu de mama ei punand-o pe finalista intr-o situatie foarte grea. 

Andreea vrea sa uite complet ce s-a intamplat inainte de Anul Nou si face tot posibilul sa fie din nou fericita asa ca nici nu vrea sa mai vorbeasca despre acest incident de unde si intrebarile necontenite ale fanilor care o roaga sa le explice macar cum se mai simte sotul ei. "De soțul tău nu ne mai spui nimic? Cum se simte? E acasa? E la spital?" In schimb, vedeta a postat cateva imagini cu ea extrem de sexy chiar inainte de Revelion si le-a aratat fanilor cum se pregateste ea de noaptea dintre ani. Oana Radu, una din colegele ei de la "Bravo, ai stil! Celebrities" a reactionat imediat si i-a transmis ca este foarte frumoasa.

coral