Anul acesta, Stefan Banica (51 de ani) va deveni tatic pentru a treia oara. Chiar daca are experienta, emotiile venirii pe lume a bebelusului raman aceleasi. Lavinia este extrem de rasfatata de Stefan, radiand de fericire.

Cum si-a schimbat Lavinia Pirva stilul de cand este gravida? Cum a fost surprinsa artista

Potrivit Click!, zilele trecute, Lavinia (34 de ani) a poftit mancare libaneza. Artista s-a urcat la volanul masinii personale, un Nissan Juke, in valoare de 30.000 de euro, si, insotita de o prietena, a iesit in oras.

De cand a aflat ca va fi mamica, ea si-a adaptat tinuta vestimentara, imbogatindu-si garderoba cu pelerine sau cu saluri din casmir, garnisite cu blanita, menite sa-i protejeze si sa-i acopere sarcina. Lavinia continua sa poarte cizme cu toc inalt, dar comod.

In timp ce sotia lui isi rasfata papilele gustative, Stefan isi parca bolidul, un BMW in valoare de 50.000 de euro, in garajul vilei sale din Cartierul Tei. A avut nevoie de doar cateva manevre.

Banica Jr a declarat, recent, intr-un interviu pentru Antena Stars, ca se simte linistit si implinit, alaturi de Lavinia Parva. Cuplul si-a oficializat relatia in 2017, dupa o poveste de dragoste de patru ani. Nu a dorit sa se casatoreasca in tara, ci in Bulgaria, invitandu-si la chef doar cei mai buni prieteni si cateva rude. Si in 2006, cand s-a insurat cu Andreea Marin, a ales tocmai in America. Stefan mai are doi copii, pe Violeta (10 ani), din casnicia cu Andreea Marin, si pe Radu Stefan (16 ani), din relatia cu Camelia Constantinescu.

coral