Școala Populară de Arte ,,Tudor Jarda” Cluj-Napoca organizează în perioada 24 iunie – 18 iulie cursul de perfecționare și aprofundare – masterclass de chitară clasică – sub îndrumarea coordonatorului de curs Moldovan András Béla.

Cursul se adresează tuturor cunoscătorilor de chitară și iubitori de muzică clasică, dornici să își dezvolte cunoștințele muzicale în domeniul chitaristic. În cadrul pregătirilor se promovează cunoașterea muzicii clasice, nu doar a compozitorilor muzicii pentru chitară, ci și a unor celebrii compozitori ai muzicii clasice.

Perioada de desfășurare a cursului se va întinde pe parcursul a aproximativ patru săptămâni: începând din data de 24 iunie, până în 18 iulie. În data de 18 iulie, ora 16.00, se va prezenta un spectacol, protagoniștii fiind participanții la acest curs.

Cei care doresc să participe la orele de pregătire trebuie să îndeplinească condițiile următoare: să se încadreze în intervalul de 10 ani și 30 de ani; nivelul de bază a cunoștințelor de chitară: mediu; cunoașterea notelor muzicale. Participantul trebuie să posede un instrument pe perioada cursului. 

Orele se vor desfășura de două ori pe săptămână la Școala Populară de Arte ,,Tudor Jarda” Cluj-Napoca. Orarul se va stabili în data de 21.06.2019

Participanții vor achita taxa de 280 de lei la secretariatul școlii, începând din data de 10 iunie. Termenul limită pentru înscriere este până în 20 iunie, ora 18.00.

coral