Banca Nationala a Romaniei a oferit informatii de ultima ora cu privire la valoarea pe care o au monedele astazi, 17 ianuarie. Euro, dolarul american si lira sterlina inregistreaza valori diferite fata de ziua precedenta, iar situatia este urmatoarea: euro scade, dolarul american creste, iar lira sterlina se apropie de o noua cifra istorica, anunta specialistii!

Curs BNR Euro

Banca Nationala a Romaniei ofera informatii in timp real referitoare la valoarea pe care o inregistreaza astazi, 17 ianuarie, un euro. Potrivit cursului interbancar, spre deosebire de ieri, moneda are o valoare mai mica si este intr-o continua scadere. Desi specialistii anuntau ca un euro se apropie de un prag istoric de 4,8 lei, situatia este cu totul alta.

1 euro = 4.7788 lei
Curs BNR Dolar

Dolarul american cunoaste astazi o valoare mai mare decat cea pe care a inregistrat-o ieri. Banca Nationala a Romaniei informeaza, prin intermediul cursului interbancar lansat in aceasta dimineata ca dolarul se apropie de pragul de 4,3 lei.

1 dolar = 4.2898 lei
Curs BNR Lira sterlina

Dintre toate monedele, lira sterlina creste cel mai mult fata de ziua de ieri. Potrivit cursului interbancar, moneda are o valoare cu mult mai mare fata de cea inregistrata pe 16 ianuarie.

o lira sterlina = 5.6145 lei

Cancan.ro va ofera, in fiecare zi, date exacte cu privire la cursul valutar. La ora 13:00, cursul valutar va fi actualizat, urmand a se stabili valorile exacte pe care le inregistreaza monedele astazi, 17 ianuarie.

coral