Banca Nationala a Romaniei a afisat in aceasta dimineata cursul valutar interbancar in cadrul caruia au fost prezentate valorile provizorii ale monedelor de astazi, 9 martie. Euro a atins un nou prag istoric, iar potrivit specialistilor, moneda este intr-o continua crestere!

Este dezastru pe piata bancara din Romania si o veste extrem de proasta pentru toti romanii cu chirii si rate in euro, caci moneda europeana a atins din nou un prag istoric. Potrivit informatiilor oferite de Banca Nationala a Romaniei, euro creste, iar dolarul american si lira sterlina sunt in scadere.

Curs BNR euro

Un euro costa astazi mai mult de, 4,8 lei si a atins din nou un prag istoric! Specialistii sunt de parere ca moneda europeana o sa fie intr-o continua crestere, din pacate pentru toti cei care platesc chirii si rate in euro.

1 euro = 4.847 lei

Curs BNR dolar american

Spre deosebire de euro, dolarul american scade astazi, 9 martie si inregistreaza o valoare mai mica decat cea de vineri, potrivit informatiilor oferite de Banca Nationala a Romaniei, in aceasta dimineata, prin intermediul cursului valutar interbancar.

1 dolar american = 4.2235 lei

Curs BNR lira sterlina

Si lira sterlina se afla in aceeasi situatie ca dolarul american. Moneda inregistreaza o valoare mai mica decat cea de vineri si este in scadere, potrivit cursului valutar interbancar afisat in aceasta dimineata.

1 lira sterlina = 5.5207 lei coral