Un profesor de limba și literatura română de a Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu” din Cluj-Napoca ofera elevilor de liceu cursurile gratuite online, pentru examenul de Bacalaureat.

"Trecem printr-o perioadă grea, cea mai dificilă pe care generația noastră a avut-o de înfruntat. Răul se multiplică exponențial. De aceea, fiecare trebuie să facă binele după propriile puteri. În calitate de profesor de limba și literatura română la Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu” din Cluj-Napoca, am decis să ofer gratuit CURSURI ONLINE de limba si literatura română pe pagina mea de facebook. Imediat după suspendarea activității școlare generate de pandemia de coronavirus. Știrea nu a rămas neobservată.  Live-urile RO pentru BAC au un succes extraordinar. Pe lângă fake și bad news, există și good news. Să le distribuim pentru a transmite un strop de speranță.

Următoarea lecție are loc azi, 23 martie, la ora 11, conform informațiilor de pe https://www.facebook.com/gabrielbraic.ro/photos/a.112358146830483/234566807942949/?type=3&theater.", arata profesorul.

coral