Nu mai este cale de intoarcere intre Andreea Balan si George Burcea, cel putin daca tinem cont de informatiile aparute, in ultima vreme, in mass-media. Cei doi par a fi pe pozitii adverse, iar orice impacare ar implica renuntarea la orgoliile despre care a scris, in mediul online, si nasul lor de cununie, Aurelian Temisan.

Lumea showbizului autohton urmareste, in fiecare zi, drumul sentimental sinuos al Andreei Balan si al lui George Burcea, cei doi parteneri fiind mai indepartati ca niciodata. George Burcea i-ar fi spus Andreei ca nu o mai iubeste si ca nu o mai ”vrea”, iar discutiile dintre ei ar fi fost destul de tensionate, chiar daca nu s-a ajuns la agresivitati verbale.

”Discutiile dintre Andreea Balan si George Burcea au fost extrem de tensionate, chiar daca nu a mai devenit agresiv verbal cu ea. Dar i-a spus ca nu o iubeste, ca nu o mai vrea. Si i-a spus-o foarte dur, nu a menajat-o deloc”, a declarat un apropiat al cuplului pentru wowbiz.ro. In mediul online, Andreea si-a precizat, foarte clar, punctul de vedere. „Va rog mult, nu-mi mai trimiteti astfel de mesaje, ca eu renunt, ca si cum totul este la mine. El este cel care nu-si mai doreste familia”, a scris vedeta.

”El nu intelege ca ea asta si-a dorit”

Pe de alta parte, lipsa de comunicare dintre Andreea si George poate fi plasata printre motivele principale ale acestei separari despre care s-a scris si s-a vorbit atat de mult in mediul online, cu toate ca – spune acelasi apropiat al cuplului, Andreea sufera foarte tare si nu ar dori sa se desparta. Se simte neinteleasa de partenerul de viata si doreste ca fiicele cuplului sa se bucure de ambii parinti.

”Nu mai pot comunica asa cum o faceau, Andreea sufera foarte tare din cauza asta, mai ales ca, atunci cand vine vorba de George, este mai intelegatoare ca niciodata. Ea, culmea, il si intelege, stie ca pentru el, probabil, este greu sa fie in umbra ei, dar tot vrea sa il ajute sa depaseasca situatia. Andreea nu vrea, sub nicio forma, sa se desparta de el si pentru ca e convinsa ca fiicele lor trebuie sa creasca intr-o familie completa, sa se bucure de prezenta ambilor parinti pentru a creste sanatos. El nu intelege ca ea asta si-a dorit, si-a dorit o familie si copii, ca, de fapt, ea nu are nevoie de nimic altceva, este totusi o femeie realizata”, ne-a spus sursa WOWbiz.ro.

coral