Moda este idealul oricărei femei, dar dacă are și buget suficient să investească în articole vestimentare. Varietatea de culori, tipare, ce se impune în funcție de sezon sunt motive suficiente pentru ca publicul să fie interesat constant de haine în trend. La granița între accesibilitate și moda curentă este Bobomoda, ce reușește să îmbine cele două tabere. 

Despre Bobomoda publicul feminin știe că este un eshop ce oferă opțiuni variate în ceea ce privește articolele vestimentare. De la accesorii până la lenjerie, pantaloni, topuri, cămăși și mai ales rochii, Bobomoda știe să răsfețe publicul. Vorbim totodată de calitate accesibilă și de varietate de mărimi – inclusiv extremele de la S la XXL.

Pantalonii de damă, un stil confortabil, ușor de adoptat

Sunt piese vestimentare ce se impun în funcție de sezon sau mai degrabă potrivite pentru o anumită silueta. Însă când vine vorba de pantaloni de dama vorbim despre o opțiune potrivită oricui și aproape oricând. Povestea pantalonilor de damă începe în era emancipării; în trecut femeia purta exclusiv fuste sau rochii, întrucât panatalonii erau destinați exclusiv bărbaților. Așa se face că după ce această așa zisă barieră vestimentară a fost depășită, pantalonii au devenit una din cele mai confortabile ținute pentru femei.

Asta nu trebuie să însemne că sunt și lipsiți de farmec. Bobomoda lansează provocarea diversității. Pantalonii de damă sunt atipici față de moda clasică, în sensul în care sunt largi, croi drept, talie înaltă. Au însă detalii care scot din anonimat și mai ales care accentuează liniile feminine.

Pantaloni sport casual

La granița între sport și casual s-a născut un stil de fuziune ce se pare că prinde foarte bine la public. Această combinație de stiluri permite și o oarecare versatilitate. La Bobomoda pantalonii sport casual au buzunare laterale, talie înaltă și talia marcată de închidere în șnur. În varianta de pantaloni scurți vorbim despre cei din vinil, de cei din blug sau bumbac, cu print în dungi.

Pentru adeptele unui stil mai precis, pantalonii sport sunt o opțiune. La capitolul office style regăsim însă ceva mai multă predictibilitate, stil clasic al pantalonilor mulați cu dungă pe picior, cu închidere în nasturi și fermoar.

În schimb jeanșii sunt mereu la modă și mereu potriviți. Sunt la mare căutare cei mulați, skinny, iar în funcție de siluetă aceștia pot da mai bine când sunt asociați cu încălțăminte cu toc. Accentul cade și de această dată pe detalii astfel că jeanșii cu închidere în nasturi, un model repetat și pe picior sunt una din aparițiile interesante la Bobomoda.

Comandă online

Shopurile online sunt acum mai mult ca oricând alternativă la clasica variantă de shopping. Comanda la Bobomoda este un adevărat răsfăț, cu posibilitate de a avea transport gratuit în funcție de valoarea comenzii. Materiale de calitate, predominând bumbacul și vâscoza, articolele vestimentare regăsite aici pot compune cu ușurință o garderobă completă pentru orice femeie.

Rochii de vară, rochii elegante, casual, pentru zile însorite sau orice altă dispoziție sunt de asemenea o vastă colecție disponibilă la bobomoda.ro. 

  coral