O petrecere de majorat s-a lăsat cu dezastru pentru o gazdă din comuna buzoiană Verneşti. Hostelul pe care aceasta l-a închiriat tinerilor a fost distrus de aceştia când distracţia s-a sfârşit. Femeia a găsit pături arse, băi distruse, lenjerii împroşcate cu mizerie şi prezervative împrăştiate peste tot.

Gazda Denisa Coban a postat imaginile pe Facebook, şocată de ceea ce s-a întâmplat. ”Dacă aşa înseamnă sa te distrezi când faci 18 ani, categoric nu poţi deveni altceva decât o lichea fără niciun viitor”, scrie proprietara hostelului din comuna Verneşti.

Altercaţie între petrecăreţi 

De la petrecerea nebună nu au lipsit nici drogurile, iar camerele au surprins inclusiv o altercaţie între câţiva petrecăreţi, scrie Adevărul. ”De la a-l pocni pe unul de l-au lăsat lat, m-am bucurat ca s-a ridicat de pe beton şi nu l-au omorât de-a dreptul, până a da foc la pături afară şi a stinge flăcările cu stingătoarele, am fost fericiţi că nu am găst totul scrum, curtea arăta toată ca după război, plină de spuma stingătoarelor”, scrie Denisa Coban.

Potrivit gazdei nici măcar părinţii tinerilor nu au avut puterea să urmărească până la capăt imaginile de pe camerele de supraveghere, mai spune Denisa. La petrecerea nebună au participat circa 20 de tineri din municipiul Buzău.

 

 

coral